SİYASET
Giriş Tarihi : 16-03-2024 21:56

AK PARTİ İL BAŞKANI AKÇA’DAN CHP İL BAŞKANINA CEVAP…

AK PARTİ İL BAŞKANI AKÇA’DAN CHP İL BAŞKANINA CEVAP…

 

-AK Parti Muğla İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, “Ülkemizi Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlarından temizleyelim istemiştik.” diyen CHP Muğla İl Başkanına cevap verdi.

-AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça:

“Bir tarafta, Atatürk'ün en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni muassır medeniyetler seviyesine ulaştırmaya koşan, bu bağlamda büyük icraatları gerçekleştiren Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti. Bir tarafta ise, Atatürk'e ırkçı diyerek hakaret eden birisini İzmir'den Milletvekili yapan CHP”

“Türkiye Cumhuriyet’ini muassır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma hedefini gösteren lider Mustafa Kemal Atatürk, bunları gerçekleştiren lider de Recep Tayyip Erdoğan'dır.”

 

AK Parti Muğla İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, “Ülkemizi Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlarından temizleyelim istemiştik” diyen CHP Muğla İl Başkanına cevap vererek, “Bir tarafta, Atatürk'ün en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni muassır medeniyetler seviyesine ulaştırmaya koşan, büyük icraatları gerçekleştiren Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti. Bir tarafta ise, Atatürk'e ırkçı diyerek hakaret eden birisini İzmir'den Milletvekili yapan CHP”

Akça, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı’nın AK Parti’yi hedef alarak, AK Partilileri Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı olarak nitelemesine sert tepki gösterdi. Akça, CHP’nin "Kemalizm ırkçılıktır" ifadelerini kullanan Yüksel Taşkın'ı CHP’den İzmir milletvekili yaptığına işaret ederek, “Bir tarafta, Atatürk'ün en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni muassır medeniyetler seviyesine ulaştırmaya koşan, büyük icraatları gerçekleştiren Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti. Bir tarafta ise, Atatürk'e ırkçı diyerek hakaret eden birisini İzmir'den Milletvekili yapan CHP” söz konusu dedi.

Akça, Dillerinden Atatürk'ü ve Cumhuriyet'i düşürmeyenlerin ülkemize neler kazandırdıkları, neler kaybettirdiklerinin milletimizin hafızasında mevcut olduğuna işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Türkiye Cumhuriyet’ini, muassır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma hedefini gösteren lider Mustafa Kemal Atatürk, bunları gerçekleştiren lider de Recep Tayyip Erdoğan'dır.Kavramların, kişilerin ve hassasiyetlerin istismarı dışında hiçbir icraatları olmayan bu mirasyediler, dün olduğu gibi bugün de sağa-sola savruluyor.

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, "Hamdolsun Türkiye, bu zihniyete rağmen, önüne çıkan zorlukları birer birer aşarak, demokrasi ve kalkınma yolculuğuna devam ediyor "

MUĞLA’YI AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRACAĞIZ

Akça, Muğla’da yaşayan vatandaşlardan destek isteyerek "Muğla’da başta il başkanlığı olmak üzere, tüm ilçelerde hep beraber AK kadrolar olarak gerçek belediyecilik, Türkiye Yüzyılı belediyeciliğini gerçekleştirmek ve zafere taşımak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Muğla’mızın büyükşehir ve 13 ilçesini AK Belediyecilik ile buluşturmaya kararlıyız” diye konuştu.

Muğla’nın farklı ilçelerinde yaşanan orman yangınları sürecinde devletin ve STK’ların tüm imkanları ile seferber olduğuna işaret eden Akça, CHP İl Başkanının açıklamaları ile, yangınla mücadele sürecini başarı ile yürüten herkese haksızlık ettiğini söyledi.

AdminAdmin