MİLAS
Giriş Tarihi : 20-06-2023 16:14

Milas’ta Çilenin Adı: MUSKİ

Milas’ta Çilenin Adı: MUSKİ

Milas’ta Çilenin Adı: MUSKİ

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ'nin su boruları döşeme çalışmaları nedeniyle, Karayolu Müdürlüğünce sürdürülen yol çalışmaları, Milas Bodrum istikametinde, Milas Otogarı önünde araç trafiğinin yoğunlaşmasına neden oluyor.

2022-2023 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle okulların kapanması sonucu İzmir'den Bodrum'a giden araç trafiğinin artmasıyla Milas Otogarı önünde Kırcağız yol kavşağına kadar yolun tek şeride düşürülmesi, araçlarıyla seyahat eden sürücülerin şikayetlerinin artmasına neden oluyor.
Muski’nin Milas Otogarı çevresinde yürüttüğü çalışmalar sebebiyle yolun tek şeride düşürülmesi trafikte seyreden araçların yoğun tepkisini çekerken, sürücüler seyahatlerinde gecikmeler yaşadıklarını ve trafik sıkışıklığı nedeniyle uzun süre beklemek zorunda kaldıklarını ifade etmektedirler.

Özellikle öğle saatlerinde Milas Otogarı önünde yoğunlaşan araç trafiği sürücülerin çilesi haline gelirken; “Yaz döneminde bu kadar da çile olmaz” dedirtiyor.
Vatandaşlar, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kuruluşlar, bu çalışmalar için neden yaz sezonunu bekliyor?  Özellikle mi seçiliyor amaç turizmi baltalamak mı? Tatil için İstanbul’dan, Ankara’da ve başka illerden geliyoruz ve her sene burada bu sorunu yaşıyoruz. Büyükşehrin çözüm üretmesi bu kadar mı zor? Günlük hayatımızı trafik yoğunluğuyla olumsuz etkilemek için çalışıyor Muğla Belediyesi! Gibi sözlerle tepkilerini dile getiriyorlar.

AdminAdmin