FETHİYE
Giriş Tarihi : 01-01-2024 19:21

Bakırcı, “Kulüple Dertleri Olanlar Benden İcazet Alsınlar”

Bakırcı, “Kulüple Dertleri Olanlar Benden İcazet Alsınlar”


Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ile anlaştıklarını basın açıklamasıyla duyurdu. Açıklama sırasında Esat Bakırcı, “kulübün gelirleri çok” iddialarına cevap verdi.
Bakırcı, “Ligde bulunan 19 takımın içinde az bütçelerle çalışan takımların arasındayız. Bu kulübün gelirleri belli... Bu kulübün yükü benim üzerimde” dedi. 
TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor’da kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Taner Gülleri ile yollar ayrıldı. Yeni teknik direktör ise Selahaddin Dinçel oldu. Kulüp binasında yeni teknik direktörü basın mensuplarına duyuran Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, kulüp hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi. Kulübün gelirlerinin az olduğuna değinen Başkan Bakırcı, yükün kendi üzerinde olduğunu söyledi. “Kulübün gelirleri çok” iddialarını söyleyenleri ise yanına davet ederek, “kulüple dertleri olanlar benden icazet alsınlar” dedi. 
“Dününü Bilmeyen, Bugününü Bilemez”
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Ligde bulunan 19 takımın içinde az bütçelerle çalışan takımların arasındayız. Bu kulübün gelirleri belli... Bu kulübün yükü benim üzerimde. İdareci arkadaşlarda yardımcı oluyor. Bizler zor durumdayız. Erzicanspor Başkanı ile görüştüm. Ana sponsorları yıllık 1 milyar dolar destek veriyor. Başka yerlerden de o kadar para alıyorlarmış. Bizim bütçemizin 3-5 misli bütçeleri var. Bizim futbolcular hariç borcumuz yok. Unutmasınlar ki biz bu takımı bataklıktan aldık. Fethiyespor amatör kulüp olacaktı. Dününü bilmeyen bugününü bilemez. Biz aldık takımı şampiyon yaptık. Yeni tesis yaptık. Bunlar bütçeyle oluyor. Beni üzmesinler. Kulüple dertleri varsa benden icazet alsınlar. Biz 400 bin TL yapılandırmaya para ödüyoruz. Otoparka 2 milyon 600 bin TL peşin vererek borcu biz ödedik. Belediyenin de katkıları oldu. Esnaf Hastanesi zaten bizim olmazsa olmazımız. Bizim her şeyimiz açık. Kim ne verdiyse makbuzu vardır. Kulübe makbuzsuz 1 lira girmemiştir” şeklinde konuştu.

AdminAdmin