SİYASET
Giriş Tarihi : 28-11-2023 14:39

Aday Adayı Kökten’den, FODER’e Ziyaret

Aday Adayı Kökten’den, FODER’e Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Otelciler Birliği (FODER) Başkanı Bülent Uysal ve ekibini ziyaret etti.
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladığı günden bu yana çalışmalarını sürdüren Muhammet Kökten, Fethiye Otelciler Birliği (FODER) Başkanı Bülent Uysal ve ekibini ziyaret etti. Başkan Uysal’la ilçenin turizmi hakkında istişarelerde bulunan Kökten, Fethiye’ye acilen yapılması gereken projelerden bahsetti. Fethiye’de turizmin daha da gelişebilmesi için otelcilerle işbirliği içinde olacaklarını söyledi.      
“Turizmi Daha İyi Yerlere Getireceğiz”
Ziyarette konuşan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, “FODER başkanımız Bülent Uysal’ ı ziyarete geldik. Sektörümüzün temsilcilerinden, aynı zamanda aynı işi yapıyoruz. Yıllarca kendisiyle toplantılarda hep beraber olduk. Sektörün sorunlarını tartıştık, konuştuk. Çözüm önerilerini getirdik. Konuya yabancı değiliz. Bugün bu yola çıktık. Kendisini ziyaret etmek istedik. Kendisine aktarmak istediğim şey, inşallah 1 Nisanda halkımız bize böyle bir görevi takdir ederse hep beraber el birliğiyle turizmi daha iyi yerlere getireceğimizi kendisine iletmek istedim. Beraber çalışacağız, beraber yöneteceğiz. Bütün reklamlarda, dijitallerde, pazarlamada hep beraber projeler üreteceğimize inanıyorum. Kendisiyle çok çalışmamız oldu. İnşallah daha iyi çalışmalara imza atacağız” dedi. 
“Fethiye’nin Sorunlarını Bilen Birisi”
Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, “Muhammet Kökten arkadaşımıza bu çıktığı yolda başarılar dileriz. AK Parti heyetine de hoş geldiniz diyorum. Muhammet arkadaşımız aynı zamanda bizim Fethiye Ölüdeniz Turizm Gelişim Kooperatifinde başkanlığımızı yapıyor. Ticaret odasının temsilciliğini yapıyor. Yıllardır beraber yan yana fikir alışverişi yaparak pek çok konuyu biz Fethiye’nin sorunlarını çözmek için gündeme getirdik. Turizm sorunlarını yakından bilen bir arkadaşımız. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Hizmetin pek çok yöntemi var. Belediye başkanlığı olur, diğer dernek başkanlıkları olur yıllardır hizmetini yapıyor. Bundan sonraki süreçte Muhammet arkadaşımız hangi görev verilirse, bu süreçte yapmaya devam edecek. Kendisine tekrar başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin