SİYASET
Giriş Tarihi : 20-12-2023 13:09

SEYDİKEMER’DE AK PARTİ ADAY ADAYLARINDAN BİRLİKTELİK MESAJI

SEYDİKEMER’DE AK PARTİ ADAY ADAYLARINDAN BİRLİKTELİK MESAJI

BAŞKAN AKDENİZLİ: “TARİH YAZACAĞIZ”

Seydikemer Belediye Başkanı ve AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday Adayı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’i AK Belediyecilikle tekrar buluşturmak için Teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız. Türkiye Yüzyılında Seydikemer ve Muğla’da tarih yazacağız” dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı ve AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday Adayı B. Önder Akdenizli, AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday Adayları Ramazan Kaynak, Salih Gümüş ve Mehmet Tanır, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü tarafından düzenlenen programda bir araya geldi. Birlik ve beraberliğin ön planda olduğu yemekte, Seydikemer’i, Türkiye Yüzyılında geliştirecek projeler istişare edildi.

Seydikemer’de AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarından birlik ve beraberlik örneği sergilendi. AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü tarafından organize edilen programa; Seydikemer Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı B. Önder Akdenizli ile diğer aday adayları Ramazan Kaynak, Salih Gümüş ve Mehmet Tanır katıldı.

AK Parti Belediyeciliği ile büyük bir gelişme kaydeden ve Muğla’nın parlayan yıldızı olan Seydikemer’de, 31 Mart Yerel Seçimlerde tekrar AK Parti’nin birinci parti olması amacıyla birlik, beraberlik içinde çalışılacağı kaydedildi. Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’nin de adayı olacak Seydikemer Belediye Başkan Adayı için sahada AK Parti Teşkilatının gece gündüz çalışacağı vurgulandı.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve tüm Belediye Başkan Aday Adaylarına çalışmalarında kolaylık dileyen AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü; “Seydikemer’imizde birlik ve beraberlik içinde seçim çalışmalarına devam ediyoruz. Bu akşam bu birlikteliği bir kez daha perçinledik. Belediye Başkanımız, aynı zamanda Belediye Başkan Aday Adayımız B. Önder Akdenizli, diğer aday adaylarımız Ramazan Kaynak, Salih Gümüş ve Mehmet Tanır ile bir araya geldik. Bu bir demokrasi yarışıdır. Önemli olan Seydikemer’imizdir. Hepimiz ilçemiz için gece gündüz çalışacağız. Bu vesileyle tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı B. Önder Akdenizli, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü’ye teşekkür ederek; “Güzel ilçemiz Seydikemer’e hizmet etmek onur verici. 9 aydır ilçemize hizmet etmek için ekiplerimizle durmadan çalışıyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. Seydikemer’i AK Belediyecilikle tekrar buluşturmak için Teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız. İnşallah Muğla’yı da AK Belediyecilik ile buluşturacağız. Türkiye Yüzyılında Seydikemer ve Muğla’da tarih yazacağız” diye konuştu.

AdminAdmin