YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 02-04-2024 22:52

Gültekin Akça, “Muğla'ya hizmet etmeye devam edeceğiz”

Gültekin Akça, “Muğla'ya hizmet etmeye devam edeceğiz”


Resmi olmayan sonuçlara göre; Muğla Büyükşehir Belediyesini yüzde 56,17 oyla CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras kazandı. AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça seçim sonucuna ilişkin mesaj yayımladı.
Resmi olmayan sonuçlara göre CHP, tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla’da da oyunu arttırarak ve 13 ilçeden 11’ini kazanarak büyük başarı sağladı.
Resmi olmayan son sonuçlara göre; Muğla’da 2 bin 626 sandıktan 2 bin 521 sandık açıldı. 814 bin 986 seçmenden 636 bin 209 oy kullanıldı. 609 bin 861 oy geçerli oldu. Katılım oranı yüzde 81.31 olarak belirlendi.
AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça seçim sonucuna ilişkin mesaj yayımladı. Akça, “Kıymetli Hemşehrilerim, bir yerel seçimi daha Muğla'ya yakışır bir olgunlukta geçirdik. Seçim sürecinde yoğun bir gayret ve özveriyle çalışan AK Parti teşkilatlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca Cumhur İttifakı ortağımız MHP teşkilatlarına da seçim sürecindeki gayretleri için teşekkür ederim.
Muğla'ya hizmet edebilme adına başta Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Prof. Dr. Aydın Ayaydın olmak üzere tüm adaylarımız projeleriyle halkımızdan destek istedi. Partimiz ve Cumhur İttifakı adına yarışan başta Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Prof. Dr. Aydın Ayaydın olmak üzere tüm belediye başkan adaylarımıza teşekkür ediyorum. Kazanan adayları tebrik ediyorum.
AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bundan sonra da Muğla'ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm Muğlalı hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

AdminAdmin