SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 07-09-2023 17:42

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN KALPLERİ ISITAN DAVRANIŞ

ÜCRETSİZ İKRAM EDİLEN İÇECEKLER TAKDİR TOPLUYOR

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN KALPLERİ ISITAN DAVRANIŞ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatlarıyla, Seydikemer Devlet Hastanesi kantininde hasta, hasta yakınları, doktorlar ve sağlık çalışanlarına içecekler Seydikemer Belediyesi tarafından ücretsiz olarak ikram ediliyor.

 

 

Göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşların dertleriyle dertlenen, sevinçlerine ortak olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Devlet Hastanesi’ne gelen vatandaşları unutmadı. Başkan Akdenizli, hastanenin açıldığı günden bugüne hasta, hasta yakınları, doktorlar ve sağlık çalışanlarına ücretsiz su ve çay ikramında bulunulması talimatı verdi.

 

 

Seydikemer’e hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Akdenizli; “İlçemize yatırım ve projelerimizle hizmet etmenin yanı sıra sosyal faaliyetlerle de vatandaşlarımızın yanlarında olmaya çalışıyoruz. Seydikemer Devlet Hastanesi ilçemizde sağlık hizmeti vermeye başladığı günden beri hasta ve hasta yakınlarına ücretsiz içecek desteğinde bulunuyoruz. Belediye ekiplerimiz su ve çay talebinde bulunan vatandaşlarımıza ücretsiz ikramda bulunuyor. Bu sayede vatandaşlarımızla birlik, beraberlik ve kardeşlik duygumuzu güçlendirip gönül birliği kuruyoruz. Hemşehrilerimize hizmet etmenin ve bu hizmetlerin güler yüz olarak geri dönmesinin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

 

Seydikemer Devlet Hastanesi’nde ücretsiz içecek alan vatandaşlar da verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye teşekkür ettiler.

AdminAdmin