SİYASET
Giriş Tarihi : 11-01-2024 19:55

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN İÇLERİ ISITAN DAVRANIŞ

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN İÇLERİ ISITAN DAVRANIŞ

BAŞKAN AKDENİZLİ, KOLLUK KUVVETLERİ VE SAĞLIK EKİPLERİNE SALEP İKRAM ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, görevi başındaki Emniyet, Jandarma, Bekçi, Zabıta Ekipleri ve Seydikemer Devlet Hastanesi’ndeki doktor ve sağlık çalışanlarına salep ikramında bulundu.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ile Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı, Seydikemer Belediyesi’nde görevli Zabıta Ekipleri ve Seydikemer Devlet Hastanesi’nde görevli doktor ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Görevi başındaki personele salep ikramında bulunan Başkan Akdenizli, ekiplere kolaylıklar diledi.

Başkan Akdenizli; “Soğuk kış gününde ilçemizin huzur ve güvenliğini sağlayan kolluk kuvvetlerimize, Devlet Hastanesi’ndeki sağlık personelimize salep ikramında bulunduk. Hem görevi başındaki ekiplerimizin soğuk kış günlerinde içini ısıtmak hem de onlara moral vermek istedik. Rabbim görevi başındaki tüm ekiplerimize güç, kuvvet versin. Allah, hepsinden razı olsun” dedi.

AdminAdmin