SİYASET
Giriş Tarihi : 13-04-2023 15:24

AK Parti Muğla milletvekili adayları tanıtıldı

AK Parti Muğla milletvekili adayları tanıtıldı



AK Parti Muğla milletvekili adayları düzenlenen törenle tanıtıldı.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan İl Başkanı Gültekin Akça, "Türkiye Yüzyılı"nın yürüyüşünü başlatmak için bir arada olduklarını söyledi. 
Ülkenin yarınını hep birlikte inşaa edeceklerini belirten Akça, "Ülkemizin geleceği için daha çok çalışmamız gerekiyor. Bugün bu salonda bulunan milletvekili adayı arkadaşlarımız, Cumhur İttifakı'nı tekrar başarıya ulaştırmak için ant içmiş arkadaşlarımızdır. 14 Mayıs gününü zaferle taçlandıracağımızdan eminim. Durmak yok yolda devam." ifadelerini kullandı.
Birinci sıra milletvekili adayı eski İl Başkanı Kadem Mete ise geçen seçimlerde 319 oyla üçüncü milletvekilini kaçırdıklarını aktardı.
Bu seçimlerde rekor oyla tarihi başarı elde edeceklerini savunan Mete, "El ele vererek bu seçimde hem Cumhurbaşkanımızı en yüksek oyla hem de milletvekili sayımızı en üstte çıkararak tarihi bir başarı elde edeceğiz." dedi.
İkinci sıra Milletvekili adayı Yakup Otgöz de muhtarlık görevinin ardından 9 yıl belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade etti.
Her zaman verilen görevi en iyi şekilde yapmak için çaba sarf ettiğini anlatan Otgöz, daha çok çalışarak birlik beraberlik içinde bu seçimi de alacaklarını dile getirdi.
Konuşmaların ardından programa katılanlara birinci sırada eski İl Başkanı Kadem Mete ile ikinci sırada Seydikemer eski Belediye Başkanı Yakup Otgöz, üçüncü sırada Eylem Tan, dördüncü sırada Turgay Öztürk, beşinci sırada Ali Mete Karaöz, altıncı sırada Hakan Fevzi İlhan ve yedinci sırada yer alan Ali Tekin'in tanıtımı yapıldı.

AdminAdmin