BODRUM
Giriş Tarihi : 25-02-2024 16:35

KONACIK’TA MAZLUMA DUA FİLİSTİNE VEFA SABAH NAMAZI BULUŞMASI

KONACIK’TA MAZLUMA DUA FİLİSTİNE VEFA SABAH NAMAZI BULUŞMASI

 

Bodrum Müftülüğü tarafından Konacık’ta mazluma dua Filistin’e vefa sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

Sariye Saffet Çebi Camii’ndeki sabah namazı buluşması Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, İlçe Vaizi Orhan Özgözel, din görevlileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Sabah ezanını müteakiben din görevlileri tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program sabah namazının kılınması ve akabinde yapılan tesbihat ile devam etti.

Namaz sonrası cemaate sohbette bulunan Müftü İbrahim Kapancı, Ramazan ayına kısa süre kaldığını belirterek, “Mübarek bir gecenin sabahında bizleri hep birlikte huzuruna kabul eden mevlamıza hamdolsun. Bu aylar, değişim yaşadığımız, gidişatımızı düzeltme gayretinde olduğumuz, ruh dünyamızı olgunlaştırdığımız ve ibadetler ile kulluk bilincine erdiğimiz zamanlardır. Bu zaman dilimleri, kulluk şuurunu artırmaya, manevi iklimi teneffüs etmeye ve geliştirmeye, insana ve kainata merhamet ve sevgi nazarıyla bakmaya ve ramazan ayında ise bu durumu doruk noktalara çıkaracağımız hazırlık günleridir.” dedi.

Sabah namazı buluşması Müftü Kapancı tarafından yapılan duanın ardından verilen kahvaltı ikramı ile son buldu.

Mazluma dua Filistin’e vefa sabah namazı buluşmaları, 9 Mart 2024 cumartesi günü Ramazan ayı öncesi son kez Tepecik Camii’nde gerçekleşecek.

AdminAdmin