SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 26-03-2024 12:40

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ


Başkan Haberleri">Başkan Akdenizli; “YÖRÜKLERİN VEKİLİ YAKUP OTGÖZ'ÜN 67’NCİ YAŞINI KUTLADIK”
Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’e doğum günü sürprizi yaptı.
Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli ve Cumhur İttifakı Seydikemer Teşkilatı, 67 yaşına giren AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’e sürpriz doğum günü düzenlediler. Sürpriz doğum gününde Yakup Otgöz’ün kızı Yeliz Otgöz ve torunu Emir Arda Otgöz de yer aldı.
Başkan Akdenizli ve Cumhur İttifakı, üzerinde “Doğum Gününüz Kutlu Olsun Yörüklerin Vekili” yazılı pastayla Milletvekili Yakup Otgöz’e sürpriz yaptı. Pastadaki mumları üfleme esnasında Başkan Akdenizli, Milletvekili Otgöz’e dilek tutun dedi. Milletvekili Otgöz de; “Dileğim belli. 31 Mart’ta seçimleri kazanmak” dedi.
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün yeni yaşının hayırlı olmasını dileyen Başkan Akdenizli; “Seydikemer Cumhur İttifakı olarak, 67 yıllık ömrünün 34 yılını milletin hizmetine adayan, Seydikemer'e sevdalı, yörüklerin vekili Yakup Otgöz'ün 67’nci yaşını kutladık. Hayatının büyük çoğunluğunu Seydikemer’e adamış. Sağ olsun ilçemize, bölgemize çok büyük hizmetler etmiş, faydası olan bir insan. Sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, doğum günü pastasını kesti.
 

AdminAdmin