FETHİYE
Giriş Tarihi : 24-03-2024 11:06

Fethiye Devlet Hastanesinde Anjiyo Ünitesi Hasta Kabulüne başladı

Fethiye Devlet Hastanesinde Anjiyo Ünitesi Hasta Kabulüne başladı

Fethiye Devlet Hastanesi Anjiyo Ünitesi bugün itibariyle ilk hastalarını kabul ederek hizmet vermeye başladı. Hastanemize müracaat ederek anjiyo planlaması oluşturulan üç hastamıza anjiyo işlemi başarı ile gerçekleştirildi. Önceki dönem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Fatma Betül SAYAN KAYA, Ak Parti Muğla Milletvekili Sayın Yakup OTGÖZ, Fethiye Kaymakamı Sayın İsmail Hakkı ERTAŞ, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkanı Adayı Sayın Muhammet KÖKTEN, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar AYIKOL ile beraberindeki heyet anjiyo ünitesini inceledikten sonra anjiyo olan hastalarımızı  ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. 
 Hastalarımız teşhis için 130 km uzaktaki en yakın anjiyo ünitesi bulunan Menteşe ilçesine sevk edilmekte iken, anjiyo ünitesinin hizmete girmesiyle bölgede önemli bir ihtiyaç karşılanmış oldu. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Burak MÜLAYİM, “bugün hizmete giren anjiyo ünitesi ile birlikte ilimiz genelinde kalp krizi geçiren, kalp damar hastalığı bulunan vatandaşlarımızın artık 130 km uzaktaki Menteşe ilçesine gitmeden, hızla yerinde hizmet verilebileceğini, böylelikle birçok insanımızın teşhis ve tedavisinde önemli bir yol kat edileceğini,anjiyo ünitesinin sadece Fethiye ilçesine değil komşu ilçelerimiz ile sınır komşusu illerimizin yakın ilçelerine de hizmet vereceğini öngördüklerini ifade etti.  
Anjiyo ünitesinin kısa sürede açılmasında katkılarından dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ’a, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin KOCA ’ya, önceki dönem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Fatma Betül SAYAN KAYA ’ya, Muğla Valimiz Dr.İdris AKBIYIK ’a, Muğla Milletvekilleri Sayın Kadem METE ve Yakup OTGÖZ ’e, önceki dönem Milletvekillerimiz ile  Anjiyo yerinin hazırlanması için bağışta bulunan bağışçı Hüseyin YILMAZ ’a ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

 

AdminAdmin