MUĞLA
Giriş Tarihi : 14-10-2023 22:32   Güncelleme : 14-10-2023 22:44

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanlığının 14. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanlığının 14. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

 

MHP Muğla İl Başkanlığı 14. Olağan il kongresi bugün gerçekleşti. İl Başkanlığına yeniden Oğuz AKARFIRAT seçildi.

Kongreye; MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, MYK üyeleri Nevzat Ünlütürk, Şahin Gürz, Burak Pehlivan, Mustafa Aksoy, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, AK Parti Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça ve yönetim kurulu üyeleri, siyası parti il başkanları, STK temsilcileri katıldı.

Akarfırat Kongrede Yaptığı Konuşmada Şu İfadelere Yer Verdi : 

 

“CHP’nin beceriksiz belediyecilik anlayışının pençesinde kıvranan Muğlalı hemşerilerimize sözümüz var. Muğla’yı üç hilalin üretken belediyecilik anlayışıyla, Cumhur İttifakının insan odaklı belediyecilik anlayışıyla buluşturmaya yemin ettik ant içtik” diye konuşan İl Başknaı Oğuz Akarfırat, “Net bir şekilde ifade etmem gerekir ki; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği Türk Asrını hasretle kucaklamaya, sadece Türk milletine değil; tüm insanlığa umut olacak Türkiye Yüzyılına ulaşmaya, hiç olmadığı kadar yakın ve kararlıyız.

 

Yine net bir şekilde ifade etmem gerekir ki; Bu yolculukta hangi engellemelerle karşılaşırsak karşılaşalım, hangi fitne odaklarının oyunlarına muhatap bırakılırsak bırakılalım, kararlı yürüyüşümüzden bir adım bile sapmamaya yeminliyiz.

Çünkü bizim Muğla’ya sözümüz var! Çünkü bizim Türk milletine, Türk- İslam dünyasına sözümüz var! Çünkü bizim; molozların altında kalan küçücük çocuklara, gözyaşlarıyla yüzünü Türkiye’ye dönmüş hakkı yenen gariplere, gönül coğrafyamızdaki bir yudum suyun, bir lokma yemeğin, bir tutam huzurun hasretini çekenlere sözümüz var! İnanın! Nasıl ki dün ‘Tanı ağarmamış gecelerin ummanında hilalimizi yüzdürdük.’ yarın da; Türk’ün kudretli asırlarını bağrına basmayı bekleyen derya- yı ummanda ülkülerimizle kucaklaşacağız!

 

Elbette bu ulvi hedeflerimizin yanında başka önemli hedeflerimizde vardır. 14 Mayıs’ta, 28 Mayıs’ta, okyanus ötesinin planlarını alt eden Anadolu feraseti, 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlerde de kendisini gösterecektir.

Bu sebeple bir sözümüz de; CHP’nin beceriksiz belediyecilik anlayışının pençesinde kıvranan Muğlalı hemşerilerimize! Muğla’yı üç hilalin üretken belediyecilik anlayışıyla, Cumhur İttifakının insan odaklı belediyecilik anlayışıyla buluşturmaya yemin ettik ant içtik.

Ayak oyunlarından uzak, “Önce ülkem ve milletim” kaidesine kesin bir bağlılıkla, İlkelerimizden ve ülkülerimizden ödün vermeden bunu başaracağımızdan hiçbir şüphem yoktur. Çünkü bizim özümüz sadık, niyetimiz salih, sözümüz ise ülkücü sözüdür !”  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ! 

AdminAdmin