BÜYÜKŞEHİR
Giriş Tarihi : 03-04-2024 15:17

Başkan Gürün’den Duygulandıran Veda Konuşması !

Başkan Gürün’den Duygulandıran Veda Konuşması !


Muğla Büyükşehir Belediyesi’nce Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde ‘Hesap Verme ve Bilgilendirme’ toplantısı düzenlendi.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Hesap verme ve bilgilendirme’ toplantısında veda konuşması yaptı. 
Başkan Gürün, “27 yıl hekim olarak, 25 yıldır da belediye başkanı olarak Muğla’ya ve bütün bölgeme hizmet etme şansımı buldum bu benim için çok gurur verici bir şey. Bu gururu yaşatan öncelikle bana güvenerek oy veren herkese, birlikte çalıştığımız tüm fedakarlıkları yapan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi
Muğla’da 25 yıldır belediye başkanlığı yapan Dr. Osman Gürün, 31 Mart yerel seçimleri öncesi son toplantısını düzenledi. Duygusal anların yaşandığı toplantıda Başkan Gürün, “27 yıl hekim olarak, 25 yıldır da belediye başkanı olarak Muğla’ya ve bütün bölgeme hizmet etme şansımı buldum bu benim için çok gurur verici bir şey. Bu gururu yaşatan öncelikle bana güvenerek oy veren herkese, birlikte çalıştığımız tüm fedakarlıkları yapan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Bundan sonra hayatım ‘bu yaptıklarım yetiversin gari, azcık yatıverelim’ falan deme durumunda değiliz. Bizden herhangi bir talep olduğu durumunda her an yapmaya hazırız. Son anımıza kadar hizmete devam edeceğiz. Bu yürüyüşte hep güvenerek birlikte yürüdüğümüz için bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Biz birlikte aileyiz, Muğla’yız.
Muğla her şeye layık, her şeyin en iyisine layık. Umuyorum ki Muğla her zaman olduğu gibi cumhuriyet değerlerine sahip, atamıza sahip ve kuruluş değerlerimizi canı gibi koruyan bu güzel insanlara Muğlalılar yakışan hizmeti çok daha yakışan bir şekilde vereceğiz. Sevgiyle hoşgörüyle birbirimizle kucaklaşacağız” dedi.
Başkan Gürün’ün konuşması salonda bulunanlardan büyük alkış aldı.

AdminAdmin