SİYASET
Giriş Tarihi : 05-12-2023 13:45

Kökten “Fethiye'yi Hep Beraber Yöneteceğiz”

Kökten “Fethiye'yi Hep Beraber Yöneteceğiz”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye'de görev yapan mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda Aday Adayı Kökten, muhtarların taleplerini dinledi. 

Çarıklı Restoran’da gerçekleşen etkinliğe Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı aynı zamanda Karagedik Mahalle Muhtarı Niyazi Canözü ve mahalle muhtarları katılım sağladı. Mahalle muhtarlarından bölgelerindeki sorunlar hakkında bilgiler alan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, belediye başkanı seçildiği takdirde hizmetlerin hayata geçirilmesi adına tüm mahalle muhtarları ile işbirliği içerisinde çalışacağını söyledi.
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, “Fethiye’mize hizmet etmek için bu yola çıktım. Ölüdeniz’de otelim var, turizmcilik yapmaktayım. Fethiye’nin ve mahallelerinin tüm sorunlarını yakından biliyorum. Halkımız takdir gösterirse 1 Nisan’dan itibaren sorunların çözümü için işbirliği içinde olacağız” dedi. 
Mahalle muhtarlarının sorularını da cevaplandıran Aday Adayı Kökten, şu ifadeleri kullandı; 
“Sorunlarımızı mahalle mahalle, köy köy hep beraber çözeceğiz. Hepsini beraberlikle, kimseyi ve hiçbir mahalleyi ayrıştırmadan çalışacağız. Ben projelerimi ve çalışmaları sosyal medya hesaplarım üzerinden paylaşıyorum. Fethiye ile ilgili imar planlarının gelişmesi gerekiyor. Körfez ve yollarla ilgili sorunları biliyorum. Bunun yanında mahallelerimizdeki elektrik ve altyapı sıkıntıları hakkında bilgi sahibiyim. Hepsiyle ilgili tek tek sektördeki temsilcileriyle beraber olup çözüme gideceğiz. Merkezi hükümetin desteği de burada çok önemli ve merkezi hükümetin desteğini alarak, önümüzdeki 5 yılda Fethiye’yi daha yaşanabilir hala getireceğiz. 
Şehir girişlerini Fethiye’ye yakışır bir hale getireceğiz. Bizim planımız yollardaki altyapı ve üstyapı çalışmalarını kış döneminde yapmak. Turizmci olduğum için bu konulara vakıfım. Bildiğiniz gibi Fethiye ülkemizin reklam yüzü. Dijital platformlarda yapacağımız tanıtımlar ile Fethiye’nin marka değerini daha da arttıracağız. Turizmdeki yelpazemizi genişleterek, bu faaliyetin 12 aya yayılması için özverili bir çalışma içerisinde olacağız. 
Fethiye Körfezi için büyük önem taşıyan Murt Deresi ıslahı ile ilgili revizyon çalışmalarını da başlatacağız. Belirli noktalarda çökertmeler oluşturarak, balçıkların körfeze ulaşmasını engelleyeceğiz. Bununla ilgili görüşmelerimize başladık. Eğer görev bize tevdi edilirse, profesyonel bir şekilde bu konuda da çalışmalarımız olacak.”

AdminAdmin