ORTACA
Giriş Tarihi : 02-10-2023 14:42

ORTACA BELEDİYESİ & EGE YOLCU DERGİSİ " YAZA VEDA " ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ.

ORTACA BELEDİYESİ & EGE YOLCU DERGİSİ

Ortaca Belediyesi & Ege Yolcu Dergisi Motokaravan Festivali kapsamında 28-30 Eylül tarihlerinde Sarıgerme Belediye Tesisimizde düzenlenmesi planlanan “Yaza Veda“ etkinlikleri hava koşullarının olumsuzluğu nedeniyle Belediyemiz Tören Alanında gerçekleşti.

 

Etkinliklerimiz Yavuz Selim Bulut’un gitar resitali ile başladı. Etkinliğimizin 2. gününde Egecan- Efe Türkoğlu kardeşlerinin kendi bestelerinin yanında bilinen şarkılarla vatandaşlarımız keyifli anlar geçirdiler. Etkinliğin 3. ve son gününde ise Anadolu Rock’ın sevilen grubu Necati ve Saykolar konseri ile coşku ve eğlence tavan yaptı.

 

Etkinliklere katılan Belediye Başkanımız Alim Uzundemir, “ Sevgili Hemşehrilerim öncelikle sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Göreve geldiğimiz 4.5 yılı aşkın hiçbir siyasi kimliğim olmadan, sadece Türk Bayrağı rozeti takarak, sizlere hizmet etmek için elimden geleni yaptım. Pandemi, deprem, sel, savaş ve ekonomik kriz sorunlarıyla baş ederek elimizden geldiğince var gücümüzle çalıştık. Yeterli mi, asla değil. Bu can bu vücudda olduğu sürece, Rabbim istediği sürece ve sizlerinde destekleriyle sizlerin hizmetkârı olmaktan mutluluk ve onur duyacağım. Hepinize iyi eğlenceler diliyor, iyi akşamlar diliyorum. “ dedi.

AdminAdmin