FETHİYE
Giriş Tarihi : 22-08-2023 16:26

Kilometrelerce Araç Kuyruğu Oluştu

Kilometrelerce Araç Kuyruğu Oluştu

Kilometrelerce Araç Kuyruğu Oluştu

Yaz tatilini Fethiye’de geçirmek üzere tatile gelen yerli ve yabancı turistler, Dünyaca ünlü Ölüdeniz plajına ulaşabilmek için araçlarıyla kilometrelerce uzun kuyruk oluşturdu. 

 


Türkiye’nin en gözde tatil merkezi olan Fethiye Ölüdeniz’e  Ağustos ayında da yerli ve yabancı turist akını yaşanıyor. Ölüdeniz bölgesinde turistik tesisler yüzde yüze varan doluluk yaşarken,  Ölüdeniz’in en büyük sorunları arasında yer alan trafik sorunu tatilcilere adeta eziyet oluyor. Fethiye Ölüdeniz karayolunda  geçtiğimiz yıllarda yaşanan trafik yoğunluğu bu yılda artarak devam ediyor. Trafiğin kilitlendiği noktalarda Jandarma Trafik Ekipleri zaman zaman uygulama yaparak yolların açılımını sağlıyor. 

 


Uzun kuyrukların oluştuğu  trafikteki akış, kolluk kuvvetlerince kontrolü olarak sağlanırken,  Uzun süre kuyrukta beklemeyi istemeyen bazı tatilciler de araçlarını yol kenarlarına park ederek yürüyerek denize ulaşmaya çalıştı.

 


Tatil için Bursa’dan Fethiye’ye geldiğini belirten Gürbüz Çomak, “Çalış bölgesinde konaklıyoruz. Fethiye’ye gelmişken Dünya cenneti Ölüdeniz’i  görmemek olmazdı. Ama keşke hiç gelmeseydik. Ölüdeniz’e 8-9 kilometre kala araç kuyruğuna girdik. Ve bu kuyrukta yaklaşık da 45 dakikadır çile çekiyoruz. Böyle güzel bir yerde ulaşım sorununun olması çok kötü” dedi. 


Ailesi il birlikte Zonguldak’tan tatil için Fethiye’ye geldiğini belirten Kübra Yaman ise, “Ölüdeniz’e gelmek istiyorduk. Fakat araç kuyruğundan gelemedik ve geri dönmek zorunda kaldık. Çok üzgünüz” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin