SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 01-11-2023 21:27

Seydikemer'de TOKİ İnşaatları 2 Ay İçinde Başlıyor

Seydikemer'de TOKİ İnşaatları 2 Ay İçinde Başlıyor


AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer İlçesinde  inşa edilmesi planlanan  2. Etap TOKİ konutlarının yer tahsisi yapıldığını duyurarak, “İnşallah iki, üç ay içerisinde  Seydikemer İlçemizde  304 TOKİ konutumuzun  yapımına başlanacak” dedi.
Seydikemer İlçesinde yapılması planlanan ve 28 Ocak 2023 tarihinde kura çekimi yapılarak hak sahipleri belirlenen TOKİ konutlarının yer tahsisi yapıldı. Kura çekiminin üzerinden yaklaşık  sekiz ay geçtikten sonra AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, “TOKİ Projesi’nin yer tahsis sürecinde yaşanan sıkıntıları Muğla’mızı ziyaret eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki  ve TOKİ Başkanımız Ömer Bulut ile yaptığımız görüşmeler sonrasında aştık” sözleriyle konutlar için yer tahsisi yapıldığını duyurdu.
Milletvekili  Otgöz, konutlarla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Toplu Konut İdaresi Başkanlığımız (TOKİ) tarafından yatay mimari ve mahalle konseptiyle geliştirilen Muğla Seydikemer’de de yapılacak olan 2’nci etap 304  konuttan oluşacak TOKİ Projesi’nin yer tahsis sürecinde yaşanan sıkıntıları Muğla’mızı ziyaret eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki  ve TOKİ Başkanımız Ömer Bulut ile yaptığımız görüşmeler sonrasında aştık.
Seydikemer İlçemizin Menekşe  Mahallesinde yer alan mülkiyeti Hazineye ait alan girişimlerimiz sonrasında Muğla Çevre Şehircilik Müdürlüğümüz tarafından TOKİ Başkanlığımıza tahsis edildi.
Bundan sonraki süreç TOKİ Başkanlığımız tarafından kamuoyu ile paylaşılacak. Muğla’mıza Hayırlı Olsun.”

AdminAdmin