SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 02-10-2023 19:35

SEYDİKEMER’DE ASFALT ÇALIŞMALARI KESİLEN KURBAN VE DUALARLA BAŞLADI

BAŞKAN AKDENİZLİ: “2023 YILI ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK”

SEYDİKEMER’DE ASFALT ÇALIŞMALARI KESİLEN KURBAN VE DUALARLA BAŞLADI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatları doğrultusunda başlatılan asfalt çalışmaları kapsamında, alt yapı hazırlıkları tamamlanan Gerişburnu Mahallesi’nde asfalt serimine başlandı. 


Geçtiğimiz yıllarda Seydikemer’in farklı mahallelerinde asfalt serimi gerçekleştiren Seydikemer Belediyesi, 2023 yılında da çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatları doğrultusunda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlanan program dahilinde yer alan cadde ve sokaklarda asfalt serimine başladı.


İlçede yaşayan vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması için Gerişburnu Mahallesi’nde çalışma başlatan belediye ekipleri, öncelikle alt yapı çalışması gerçekleştirdi. Alt yapı çalışmasının ardından asfalt serimi başladı. Ekipler, belirlenen mahalle, cadde ve sokaklarda asfalt serim çalışmalarına devam edecek.


ADAK KURBANI KESİLDİ
Asfalt serimi başlamadan önce Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, Gerişburnu Mahalle Muhtarı Ramazan Küçükekiz ve vatandaşların katılımı ile adak kurbanı kesilerek dua edildi.


Asfalt sezonunun gelmesiyle birlikte çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını kaydeden Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “2023 yılı asfalt çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah bu yapmış olduğumuz yolları, vatandaşlarımız kazasız belasız kullanırlar. Bu çalışmalarda; Belediye çalışma arkadaşlarıma ve asfalt ekibine teşekkür ediyorum, kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı. 
Başkan Akdenizli, 65 mahallenin tamamında ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet götürmeye devam edeceklerini söyledi. 
Gerişburnu Mahalle sakinlerinden Ali Aygün; “Biz burada mahalle sakinleri olarak yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Başkanımızın yanındayız. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz” dedi.
 

AdminAdmin