SPOR
Giriş Tarihi : 23-08-2023 11:59   Güncelleme : 23-08-2023 12:04

Milas Belediyesi Milasspor 2 Futbolcuyla Anlaştı

Milas Belediyesi Milasspor 2 Futbolcuyla Anlaştı

Milas Belediyesi Milasspor 2 Futbolcuyla Anlaştı

Mor beyazlı ekip, kaleci Ali Tokat ve forvet oyuncusu Barış Sabancı ile anlaştı.

 

 

2023- 2024 Sezonu’nda Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Milas Belediyesi Milasspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak 2 futbolcuyu renklerine bağlayan Milas Belediyesi Milasspor, lig hazırlıklarına devam ediyor.

 

 

Daha önce TFF 3. Ligi’nde forma giyen Barış Sabancı ile oynadığı birçok takımda kalesini başarıyla koruyan Kaleci Ali Tokat, Milas Belediyesi Milasspor ile anlaşma imzaladı. İki tecrübeli isim, Başkan Yardımcısı Tuncay Karaca ve Genel Sekreter Zekai Korkmaz ile birlikte Milas Belediye Başkanı ve Milas Belediyesi Milasspor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

 

 

İki futbolcu, mor beyazlı formayı giymekten son derece memnun olduklarını belirtirken, Milas Belediyesi Milasspor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat ise, “Milas'ımızın iki başarılı sporcusu Kaleci Ali Tokat ve Forvet oyuncusu Barış Sabancı bu sezon Milas Belediyesi Milas Spor'un başarısı için mücadele edecek. Futbolcularımıza takımımıza hoş geldiniz diyor, formamızın altında şampiyonluk dolu sezonlar diliyorum.” dedi.

 

 

AdminAdmin