FUTBOL
Giriş Tarihi : 03-01-2024 07:51

Fethiyespor da Mesai Başladı

Fethiyespor da Mesai Başladı

Fethiyespor, ikincin yarı hazırlıklarına başladı. Teknik ekibin değişmesi ve yeni yılın girmesiyle yeni bir sayfa açtıklarını söyleyen Fethiyesporlu futbolcular ise ikinci dönemden oldukça umutlu.
TFF 2.lig kırmızı grupta mücadele eden ve grubunda 22 puanla 10. Sırada yer alan Fethiyespor’da ikinci yarı hazırlıkları antrenmanla başladı. Yeni Teknik Direktör Selahaddin Dinçel kontrolünde yapılan antrenmanda Fethiyesporlu futbolcular Nurettin Çakır, Sezer Özmen, Rıdvan Türker ve Murat Yılmaz takım olarak yeni bir sayfa açtıklarını, yeni yılla birlikte güzel işler başaracaklarını ifade ettiler. Yağmur altında tamamlanan antrenman komando eğitimlerini andırdı. 
“İlkyarı İstediğimiz Gibi Geçmedi”
Futbolcu Nurettin Çakır ise, “Herkesin öncelikle yeni yılını kutluyorum. Umarım sağlık, mutluluk ve başarı getirir hepimize. İstediğimiz gibi bir ilkyarı geçmedi ama çok erken şekilde toparlamamız için elimizden gelen gayretin hepsini göstereceğiz” dedi. 
“Yeni Bir Sayfa Açıyoruz”
Futbolcu Sezer Özmen, “Öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum. İnşallah yeni bir sayfa açıyoruz yeni yılla beraber. Teknik ekibimiz geldi. İnşallah hep birlikte bütün şehir olarak teknik ekiple, oyuncularla, personelle, yönetimle başarıyı yakalayacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. 
“Tekrar Yukarıyı Yakalamaya Çalışacağız”
Futbolcu Rıdvan Türker, “İyi, sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum. İnşallah ülkece iyi bir yıl geçiririz. Kazadan beladan uzak Fethiyespor olarak yeni bir başlangıç yapacağız. Bizim için de hayırlısı olsun. Elimizden geleni yapacağız. Tekrar yukarıyı yakalamaya çalışacağız. Hedeflerimiz doğrultusunda umarım başarırız” şeklinde konuştu. 
“Fethiyespor Bu Sene Daha İyi Olacak”
Futbolcu Murat Yılmaz, “Güzel dinlendik enerjimizi doldurduk. Yeni hocamızla yeni ekibimizle inşallah başlayacağız. İnşallah bizim için hayırlısı olur. Yeni yıla girdik güzel düşünmek istiyoruz. Yeni yıl yeni enerji yeni umutlarla inşallah bu sene Fethiyespor daha iyi olacak” dedi.

AdminAdmin