YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 28-03-2024 20:59

AKDENİZLİ'DEN SEYDİKEMER ÇIKARTMASI

AKDENİZLİ'DEN SEYDİKEMER ÇIKARTMASI


Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’de adeta çıkartma yaptı. Sabah saatlerinde konvoy halinde Yayla Mahallelerinde ziyaretler gerçekleştiren Akdenizli, daha sonra Alaçat Mahallesi’nde miting yaptı.
Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 31 Mart Yerel Seçimlerine son 3 kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Akdenizli’yi seçim çalışmalarında Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Asiye Boğa, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, belediye meclis üyesi adayları, partililer yalnız bırakmadı.
Sabah saatlerinde Seydikemer’in Yayla Mahallelerini ziyaret eden Akdenizli’ye binlerce araç konvoy halinde eşlik etti. Her mahallede vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Akdenizli, çocuklara oyuncak hediye ederek sevindirdi. Seki Mahallesindeki ziyaretlerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Akdenizli, kendisine destek istedi.  Yayla Mahallelerindeki ziyaretlerinin ardından Alaçat’a gelen Akdenizli, burada Cumhur İttifakı Seydikemer Seçmen İletişim Merkezi tarafından düzenlenen mitinge katıldı.
Mitinge yaptığı konuşmada Seydikemer’e yaptıkları hizmetlerden bahseden Akdenizli, Alaçat’tan 31 Mart Yerel Seçimlerinde rekor bir oy beklediğini dile getirdi.  Akdenizli: “Biz yola çıkalı 2 ay oluyor. 2 aydır mahalle mahalle, sokak sokak dolaşıyoruz. Ama burası kendi mahallem. Size ben ne anlatayım, kendimi mi anlatayım Seydikemer’i mi anlatayım? Alaçat Mahallemizde siyasete bakmaksızın bir sürü ağabeyimizi, kardeşimizi, amcamızı, teyzemizi burada görüyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.
AKDENİZLİ: “SEYDİKEMER UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU’NA İNŞALLAH BİR BÖLÜM DAHA KAZANDIRACAĞIZ”
1 yıllık süreçte yaptıkları hizmetlerden bahseden Akdenizli; “Kapalı Pazar Yerinin temelini attık. 2 ay sonra hizmete açacağız. Kumluova Pazar Yeri ve Çok Amaçlı Sosyal Tesisi 1 hafta sonra hizmetinize sunacağız. Kadıköy Pazar Yeri ve Çok Amaçlı Sosyal Tesisi’nin temelini attık. 1 ay sonra siz bölge halkımızın hizmetinde olacak. Devamında nikah salonu yaptık. Parke, yol, stabilize yol çalışmalarımıza devam ettik. Seydikemer Belediyesi olarak ilk defa bu yaz 40 kilometre asfalt yaptık. Önümüzdeki süreçte daha fazlasını yapacağız. Seydikemerspor’un kullandığı Mehmet Günay Stadını yeniledik. Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ile Fen Lisesi eksiğimiz vardı. Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nin temelini attık. Fen Lisesi sözünü de önceki dönem Milletvekilimiz Sayın Hasan Özyer’den aldık. En kısa sürede temeli atılacak. 100 erkek, 100 kız olmak üzere 200 kapasiteli öğrenci pansiyonu olacak. Böylece Seydikemer’imizin okullar ile ilgili bir eksiği kalmayacak. Çocuklarımız başka bir ilçeye, başka bir ile gitmek zorunda kalmayacak. 7 bölümü olan Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na inşallah bir bölüm daha kazandıracağız” dedi.
AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”
Seydikemer Adliyesi’nin haziran ayında açılacağını söyleyen Akdenizli; “Önceki dönem Belediye Başkanımız ve şu anki Milletvekilimiz Yakup Otgöz, Seydikemer’e Adliye kurulması amacıyla çok emek harcamıştı. Bugün tüm imzaları atıldı. Artık resmi olarak Adliyemiz Seydikemer’e hayırlı olsun. Mayıs-Haziran atamalarında hakim ve savcılarımız da gelecek. Artık Seydikemer’in adliyesi de olacak. Devlet dairelerinin tamamı ilçemizde oluyor” dedi.
AKDENİZLİ: “TEZLİ YOLUNU ASFALTLAYACAĞIZ”
Akdenizli: “Girdev Yaylasındaki elektrik sıkıntısını biliyoruz. Konuyla ilgili Milletvekilimiz Yakup Otgöz’le birlikte takip halindeyiz. Bir aksilik olmazsa bu sezon Girdev Yaylasının her bölgesinde düğmelere bastıracağız. Girdev Yaylası için çok güzel hayallerimiz var. Kamp alanları yapmak istiyoruz. İnşallah sizlerle birlikte yapacağız. Kadıköy Mahallesinden özellikle bir istek geldi. Tezli yolunu asfaltlayım, rahatça gidelim gelelim dediler. Bende buradan bunun sözünü veriyorum. Tezli yolunu asfaltlayacağız.  En çok istediğiniz şeylerden biri Kabaağaç yolu. Burada istimlak ile ilgili bir sorun var ama inşallah önümüzdeki süreçte çözeceğiz. Kabaağaç yolunu da siz bölge halkımızın hizmetine en kısa sürede kazandıracağız. Burası Pazar yeri. Pazar yerinin yetersiz olduğunu hepimiz görüyoruz. Çok Amaçlı Sosyal ve Düğün Salonumuzu biraz daha genişleterek tüm pazarcılarımızı kapalı alanda Pazar yeri oluşturmanın sözünü veriyorum. 
AKDENİZLİ: “TÜRKİYE’DE DE SAYILI İLÇELERDEN BİR TANESİ OLACAĞIZ”
Biz bunları yapabilecek miyiz? Evet. Ben kendime, ekibime ve siz hemşehrilerime inanıyorum. Ama en önemlisi şu! 3 gün sonra hep birlikte sandıklara gideceğiz. Allah’a şükür ki seçimle ilgili hiçbir sıkıntımız yok.  Bizim çok yüksek bir oy alma beklentimiz var. İnşallah en çok oy alan Seydikemer’imiz olsun ve zor değil. İstatistik sonuçlarına baktığımız zaman bunu gösteriyor. Ben inanıyorum, ekibim inanıyorsiz de inanın. 3 gün sonra Muğla’nın en çok oy alan ilçesi, Akdeniz ve Ege Bölgesinde en çok oy alan ilçesi, Türkiye’de de sayılı ilçelerden bir tanesi olacağız. Biliyorsunuz ki hizmet Ankara’dan geliyor. Biz Ankara’ya gittiğimizde hizmetleri daha hızlı, daha kolay getirebilmek için sizlerin güçlü desteğine ihtiyacımız var. Biz Muğla’da en çok oy alıp birinci ilçe çıkacaksak, Alaçat olarak lütfen bana sahip çıkın ve Seydikemer’imizde en çok oy alan mahalle olalım” diye konuştu.

AdminAdmin