KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 26-02-2024 14:27   Güncelleme : 26-02-2024 15:21

Sinan Burhan'ın Son Kitabı Çıktı

Sinan Burhan'ın Son Kitabı Çıktı

28 Şubat darbesini bilinmeyenlerini Erbakan Hoca ölmeden önce anlattı…
Darbenin yıldönümünde Necmettin Erbakan’ın kitabı çıktı

Türk Devlet Yönetiminde önemli izler bırakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölmeden önce yaptığı son söyleşinin kitabı çıktı. Anadolu Yayıncılar Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan’ın kaleminden çıkan bu kitap 28 Şubat Darbesinin bilinmeyen yönlerini anlatıyor. Kitapta ayrıca Siyonizm’in İslam Dünyasını nasıl parçaladığı konusu ele alınıyor. Rahmetli Erbakan’ın vasiyeti şeklinde öğütlerinin yer aldığı kitapta şu başlıklar ele alınıyor;
Erbakan Hoca’nın sözlerinden oluşan birkaç başlık “Bizim askerimiz Milli Görüşçüdür” “Sizin O gericilik dediğiniz bizim tarihimizdir” “Anayasa İmam hatip Okullarıyla korunur” “28 Şubat sürecinde 18 Maddeyi getirenler bu memleketin evladı olamaz dedim”. “Dolar Siyonizm’in mührüdür”. “Dünyayı 300 kişi yönetiyor”. “Kapitalizm ve kominizim kardeştir”.” BM Siyonist’tir İMF Siyonist’tir”. “Refah Partisinin kapatılma kararı ABD’de alındı” “Kıbrıs Zaferi Milli Görüşün zaferidir.”
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sinan Burhan bu kitap 28 Şubat Sürecinin arka planını anlatıyor. Bu kitap Erbakan Hoca ölmeden iki ay önce yapılan son mülakatından oluşuyor. Erbakan Hoca ayrıca bu kitapta Büyük İsrail’i kurmak isteyenlerin hedeflerinden de bahsetti. Türkiye’nin parçalanmak istediğini söyledi. Adeta son sözleri olduğunu biliyordu. Hoca her türlü kötülüğün kaynağının Siyonizm olduğunu düşünüyordu” dedi.

AdminAdmin