KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 31-10-2023 11:01

Manuş Baba sevenlerini coşturdu

Manuş Baba sevenlerini coşturdu


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü kapsamında  sanatçı Manuş Baba,Üzümlü Mahallesinde  sahne aldı. Yeşilüzümlü Mahalle Muhtarlığı tarafından  düzenlenen açık hava konserinde binlerce kişi, şarkıcının sevilen parçalarına eşlik edip eğlendi.
Yeşilüzümlü Mahalle Muhtarı Erkan Arıcan ve ekibi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü kapsamında  açık hava konseri düzenledi.
Açık hava konserinde Manuş Baba sahneye çıkmadan önce ise sunucu Sinan Gündoğdu ile birlikte binlerce kişi telefon ışıklarıyla gösteri yaptı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü çerçevesinde düzenlenen konser etkinliğinde sanatçı Manuş Baba'nın söylediği şarkılarla binlerce kişi gece boyu eğlendi.Konsere katılan dinleyicilerden aldığı enerji ile sahne programını da yaklaşık 45 dakika uzatan ünlü sanatçı Manuş Baba, “Bu Havada Gidilmez, Bir Tek Sensin İçimde, Haberin Var mı?, Eteği Belinde, Derin Derin Sevdalara Dal, Dönersen Islık Çal, Sallaya Sallaya, Kimler Gelmiş ve Yana Yana gibi onlarca şarkısını seslendirdi. 
Geceye katılan herkese teşekkür eden Yeşilüzümlü Mahalle Muhtarı Erkan Arıcan, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümünü ve Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutlamak içinbu açık hava konserini düzenledik. Çok da güzel bir gece oldu. Halkımızın da teveccühü çok güzeldi. Çok mutluyuz ve Cumhuriyetimize nice yüzyıllar diliyorum” dedi.

AdminAdmin