MARMARİS
Giriş Tarihi : 15-10-2023 16:13

İl Müdürü Çay, Marmaris'te Okul Ve Kurumları Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek okullarda öğrenciler ve öğretmenlerle buluşmaya devam ediyor.

İl Müdürü Çay, Marmaris'te Okul Ve Kurumları Ziyaret Etti

Marmaris'i ziyaret eden İl Müdürü Emre Çay, ilçede bir dizi programa katılarak okulları gezdi, baştan sona yenilenen öğretmenevinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Nurullah Kaya'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

İl Müdürü Emre Çay, ilçe programına Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başladı. Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Aksel'in eşlik ettiği ziyarette, ilçede yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri, projeler, devam eden eğitim yatırımları ve hayırseverlerin eğitime katkıları görüşüldü.

İl Müdürü Çay, Kaymakam Nurullah Kaya ile birlikte Marmaris Armutalan'daki Şehit Ahmet Benler İlkokulunda düzenlenen anma programına katıldı. Hollanda Lahey Büyükelçiliği ile eş zamanlı yapılan törende Şehit Ahmet Benler, ölümünün 44. yıl dönümünde adının yaşatıldığı okulda saygıyla ve rahmetle anıldı.

Yenilenen Marmaris Öğretmenevinde İncelemelerde Bulunuldu

İl Müdürü, programın ardından ilçede okul ve kurum ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak yenilenen Marmaris Öğretmenevi'ni ziyaret eden İl Müdürü Emre Çay, güçlendirme ve bakım onarım çalışmalarıyla yeni ve modern bir görünüme kavuşan öğretmenevinde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Emre Çay; "Milli Eğitim Bakanlığından sağlanan ödenek ve Muğla Valiliği uhdesinde Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından yürütülen çalışmalarla baştan sona yenilenen Marmaris Öğretmenevi, yeni konseptiyle öğretmenlerimiz ve kamu çalışanlarımız başta olmak üzere yerli ve yabancı misafirlerine hizmet verecek." dedi.

Öğretmenler ve Öğrencilerle Bir Araya Gelindi

İl Müdürü Emre Çay, ilçe programını okulları ziyaret ederek sürdürdü. İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Aksel eşliğinde Marmaris Nurettin Gençalioğlu Anadolu Lisesini ziyaret eden İl Müdürü, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okulda incelemelerde bulunan Emre Çay, sınıfları gezerek öğrencilerin derslerine katıldı, gençlerle bir süre sohbet etti. Ardından öğretmenler ve okul idarecileriyle öğretmenler odasında bir araya gelerek, yeni eğitim öğretim yılını tebrik ederek talepleri, görüş ve önerileri dinledi.

Marmaris Ayşe Yücel Anaokulunda incelemelerde bulunan İl Müdürü, öğretmenler ve minik öğrencilerle bir araya gelerek etkinliklerinde onlara eşlik etti.

İl Müdürü Emre Çay, gün boyu süren Marmaris programını, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaretle sonlandırdı. Kurumda İlçe Müdürü Serap Aksel, şube müdürleri ve kurum çalışanları tarafından karşılanan İl Müdürümüz Emre Çay, ilçe milli eğitim müdürlüğü personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

AdminAdmin