MİLAS
Giriş Tarihi : 22-08-2023 14:36

Hayri Balcı'ya Görkemli Düğün

Hayri Balcı'ya Görkemli Düğün

Hayri Balcı'ya Görkemli Düğün

Milas ve siyaset dünyasının tanınmış ailelerinden Balcı ailesi görkemli sünnet düğünüyle hafta sonu dostlarıyla doyasıya eğlendi.

 

 

Aslen Konyalı olan ve Milas iş ve siyaset camiasının tanınmış ailelerinden olan işadamı Hayri Balcı'nın torunu AK Parti Milas Belediye meclis üyesi Osman Balcı'nın yigeni,  İş adamı  Emre Balcı'nın oğlu Hayri Balcı için muhteşem bir sünnet düğün organizasyonu gerçekleştirildi.

 

 

Karya düğün salonunda gündüz okunan mevlidi Şerif ile başlayan düğün merasimi akşamında ise ihtişam ve kalabalığı ile dillere destan oldu.

 

 iş insanı Emre Balcı ve eşi Gönül Balcı oğulları Hayri Balcı için düzenlenen muhteşem sünnet töreninde Dede Hayri Balcı, amca Osman Balcı ile birlikte davetlileri kapıda karşılayarak, tek tek ilgilenirken, sünnete ilginin yoğun olduğu gözlemlendi. Karya Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine Balcı ailesi ve bin beşyüz misafir katıldı.

 

 

Hayri Balcı’yı bu mutlu gününde Milas Belediye Meclis üyesi amca Osman Balcı yalnız bırakmayarak sünnet töreninde misafirlerle tek tek ilgilendi. İlçe Belediye Başkanları, siyaset ve iş dünyasının bir araya geldiği sünnet düğününe katılım oldukça yoğun oldu.

 

Seçkin davetliler, ünlü orkestra Gencer Savaş ve Bando Ekibinin eşliğinde geç saatlere kadar doyasıya eğlendiler.

 

 

Yapılan sünnet merasimine katılan davetlilerle tek tek ilgilenen Balcı ailesi bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

AdminAdmin