SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 20-10-2023 19:59

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN FUTBOLCULARA MORAL YEMEĞİ

BAŞKAN AKDENİZLİ: “TAKIMIMIZA GÜVENİMİZ TAM!”

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN FUTBOLCULARA MORAL YEMEĞİ

Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli, Muğla Süper Amatör Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Seydikemerspor’a moral yemeği verdi.
Muğla Süper Amatör Ligi B Grubu’nda mücadele edecek olan Seydikemerspor, ligin ilk haftasında Marmaris Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 22 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Marmaris Stadında oynanacak Marmaris Belediyespor-Seydikemerspor Maçı öncesi Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemerspor Yönetim Kurulu Üyeleri, futbolcular ve Teknik ekiple yemekte bir araya gelerek başarılar diledi.


Teras Kafe ve Restaurantta düzenlenen yemekte Başkan Akdenizli, futbolcuların masasını tek tek dolaşarak, Pazar günkü maç için futbolculara güvendiğini dile getirdi. Başkan Akdenizli burada yaptığı konuşmada; “Muğla Süper Amatör Ligi B Grubu’ndaki ilk maçımızı Marmaris Belediyespor ile yapacağız. Deplasmanda oynayacağımız maç için takımımıza güvenimiz tam! Yönetim Kurulu Üyelerimizle, sezon öncesi sık sık bir araya gelerek, nasıl daha iyi bir takım meydana getiririz diye görüş alışverişinde bulunduk. İnanıyorum ki çok güçlü, yüreği şampiyonluk için atan bir takım meydana getirdik. İlçemizin futbol camiasındaki temsilcisi Seydikemerspor’umuzun her zaman yanındayız. Pazar günü oynanacak olan Marmaris Belediyespor-Seydikemerspor maçında, futbolcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 
TARAFTAR İÇİN OTOBÜS KALDIRILACAK
Marmaris’teki maça Seydikemerspor taraftarını da destek için beklediklerini kaydeden Başkan Akdenizli; “Birlikte Şampiyonluğa diyerek çıktığımız bu yolda, taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. Seydikemerspor’umuza destek olmak isteyen taraftarımız için yeterli sayıya ulaştığımız takdirde otobüs kaldıracağız. Tüm vatandaşlarımızı ve taraftarımızı ligin ilk maçına bekliyoruz” dedi.
 

AdminAdmin