MİLAS
Giriş Tarihi : 07-02-2024 16:08

MİTSO EMITT’de Yerini Aldı

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) 6-9 Şubat tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar Alanında düzenlenen 27’nci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılım sağladı.

MİTSO EMITT’de Yerini Aldı

Muğla Valiliği çatısı altında Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonuyla ‘Milas’ standı olarak katılım sağlanan fuarda yer alan MİTSO, Milas’ın mevcut turizm potansiyeli, alternatif turizm çalışmaları, apiterapi ürünleri ve coğrafi işaretli ürünlerine ilişkin tanıtım ve bilgilendirme yaptı.

Fuara ilişkin bilgi veren MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, şu ifadelere yer verdi:

‘’Muğla Valiliği çatısı altında Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonu ile , bu yıl 27. düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslarası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, Tüyap Fuar alanında kapılarını açtı. Milas Ticaret ve Sanayi Odası olarak katılım sağladığımız EMITT’ te Milas’ımızın önemli turizm alanlarından, UNESCO dünya mirası olan HEKATOMNOS ANIT MEZARI ve BEÇİN KALESİ’ni tanıtırken, diğer yandan AB coğrafi işaretli MİLAS MEMECİK ZEYTİNYAĞI ve MİLAS MEMECİK ZEYTİNİ’ni ziyaretçilerimize tattırma fırsatı bulduk.

Muğla Valimiz İdris Akbıyık da standımıza ziyarette bulundu.

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan EMITT Fuarına, her yıl olduğu gibi bu yılda Milas’ımızın tanıtımı için katılım sağladık. Bölgemizi her yönüyle en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

Dört gün sürecek ve 95 ülkeden 595’den fazla katılımcının yer alacağı fuarda ‘Seyahat Trendleri’, ‘Sağlık Turizmi’, ‘Sorumlu Turizm’ ve ‘Seyahat Teknolojileri’ konularına yer verilecek.

AdminAdmin