SİYASET
Giriş Tarihi : 14-12-2023 16:06

UZUNDEMİR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI:  "ÇOK GÜÇLÜ GELİYORUZ!"

UZUNDEMİR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI: 

Muğla'nın Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakıyla Ortaca belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.
Yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) aday adayları belli olmaya başladı. 
Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Cumhur İttifakıyla Ortaca belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.
MHP Muğla İl Başkanlığında yapılan basın toplantısında konuşan İl Başkanı Oğuz Akarfırat, 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde kendilerinin de MHP olarak tüm hazırlıkları yapıp, 13 ilçe ve büyükşehir için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.  
Alim Uzundemir'in geçen dönem Ortaca’da belediye başkan adayı olduğunu ve 5 yıldır şerefle bu görevi ifa ettiğini belirten Akarfırat, Mart ayında yapılacak yerel seçimler için de kendisinin Cumhur İttifakının adayı olduğunu açıkladı.
Akarfırat, "Kendilerinin, Cumhur İttifakının bir belediye başkanı olarak en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz." dedi.
“ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE DAHA PROFESYONELCE HİZMET EDECEĞİZ"
Alim Uzundemir ise aday adaylığını açıklayarak şunları söyledi:
“2019’da Ortaca’da halkın desteğiyle belediye başkanı seçildim ve o kadar olumsuzluklara rağmen 60 yıllık Ortaca Belediyesi’nin en fazla hizmet eden dönemini geçirdik. Belediyeciliğin bir okulu yok. Belediyecilik tecrübeyle olan bir şey. İlk dönemin ilk 2 senesinde sıkıntılar yaşadık. Onu acemilik dönemi olarak görüyorum. Önümüzdeki dönemde daha profesyonelce hizmet edeceğime inanıyorum. Buradan, bu sene iki tane belediye başkanımızı eski belediye başkanlarımızı kaybettik. Salih abimle (Salih Özdemir), Hasan abim (Hasan Karaçelik) onlara da Allah'tan rahmet diliyorum. Şu ana kadar bütün görev yapmış belediye başkanlarımız da teşekkür ediyorum.Ortaca için, memleketimiz için hangisi hayırlıysa o olsun.”

AdminAdmin