GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-01-2024 10:28

SEYDİKEMER BELEDİYESİ EKİPLERİ, SEL RİSKİNE KARŞI SAHADA ÇALIŞTI

SEYDİKEMER BELEDİYESİ EKİPLERİ, SEL RİSKİNE KARŞI SAHADA ÇALIŞTI

SEYDİKEMER BELEDİYESİ EKİPLERİ YAĞMUR MESAİSİNDE

Seydikemer’de etkili olan kuvvetli sağanak sonrası sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların sorun yaşamaması için teyakkuza geçen Seydikemer Belediyesi ekipleri, gece boyunca sahada görev aldı.

Meteorolojinin kuvvetli sağanak uyarısında bulunduğu Seydikemer’de sel ve su baskınlarına karşı Seydikemer Belediyesi Ekipleri gece boyunca sahada görev aldı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatlarıyla sel ve su baskınlarının yaşandığı mahallelerde görev alan ekipler, vatandaşların yardımına koştu. Belediye ekipleri, Çukurincir, Zorlar, Belen Mahalleleri başta olmak üzere farklı mahallelerde aşırı yağış sonucu meydana gelen sel nedeniyle kapanan yolları açtı, su basan evlerde tahliye çalışmaları yaptı.  

BAŞKAN AKDENİZLİ: “EKİPLERİMİZ SAHADA ÖZVERİYLE ÇALIŞTI”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “İlçemizde yaşanan sağanak yağıştan dolayı oluşan sel ve su baskınlarına karşı Belediye ekiplerimiz teyakkuza geçti. Ekiplerimiz sahada özveriyle çalıştı. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Çukurincir Muhtarı Serkan Yılmaz; “Gecenin bu vaktinde doğal afetlere karşı bizlere yardımcı olan Seydikemer Belediye Başkanımız B. Önder Akdenizli’ye şahsım ve halkım adına teşekkür ederim. Bu saatte kamyonlarımızı, kepçelerimizi gönderdi. Başkanımız, sağ olsun, var olsun” dedi.

Zorlar Mahalle Muhtarı Şaban Türkmen; “Saat 10-11 gibi yağan yağıştan dolayı evimizin üst tarafından geçen çift kanal aşırı yağıştan dolayı dolmuş ve taşmıştır. Belediyemizi aradık, hemen sağ olsunlar bütün ekipleriyle, ekipmanlarıyla geldiler. Sağ olsun, var olsun. Belediyemiz her zaman yanımızda. Hepsinden Allah razı olsun.

AdminAdmin