FETHİYE
Giriş Tarihi : 11-01-2024 14:49

Çaylı "Cumhur İttifakının Adayıyım"

Çaylı


Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle BarBunn Bistro’da basın mensupları ile bir araya geldi.
Gazeteciler ile çeşitli istişarelerde bulunan Çaylı, MHP Genel Merkezi’nde olumlu görüşmeler yaptığını belirtti. 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, Fethiye’de görev yapan basın mensuplarıyla ile BarBunn Bistro’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Programda, gazeteciler ile çeşitli istişarelerde bulunan Çaylı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nde görüşmelerde bulunduğunu belirterek olumlu yanıtlar aldığını da vurguladı.
Açıklamasına devam eden Çaylı, şu ifadeleri kullandı

“Bugün yapmış olduğumuz kahvaltının amacı 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlamak. Bu özel günde sizinle bir araya geldik. Basın deyip geçmeyelim! basın, ülkemizi her yerde aydınlığa çıkaran basın mensuplarıdır. Yağmurda, çamurda zorluklarınız çoktur. Onun için ben sizi bu yolda kutluyorum, başarılar diliyorum. 

“1 hafta içinde adaylar belli olacak”

Seçim süreci bitme aşamasına geliyor, en geç 1 hafta içinde adaylar belli olacak. Biz yine sahadayız. Yine vatandaşın gönlündeyiz, yine vatandaşın işi için her yerde varız, koşuyoruz ve koşmaya da devam edeceğiz. Basın mensupları ile oturduğumda, 3’lü Masa’da da ettiğim beyanlar Cumhur İttifakı’nın adayıyım şeklindeydi. Bunu niye söylüyorum, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkan’ımız Devlet Bahçeli, büyükşehir kurulduğundan beri 30 ilde bu sözleri beyan ettiler. Şimdi aday adaylığı sürecinde ben AK Parti’den başvuru yaptım ama esnafa, halka gittiğimde Cumhur İttifakının adayıyım dedim. Kurumlarda bu kitabı gösterdim. Diğer arkadaşlar AK Parti’nin, MHP’nin adayıyız dediler. Bu arkadaşlarımızın hakkını yer gibi anlamasınlar. Ben büyüklerimin izahı doğrultusunda siyaset yapıyorum. AK Parti’deyim, MHP’deyim…
MHP Genel Merkezinde 1 hafta kaldım”

Şimdi işin özüne gelelim. Fethiye MHP’ye verildikten sonra biz bir harekete daha geçtik. MHP Genel Merkezinde 1 hafta kaldım. Teşkilattan sorumlu başkan yardımcıları ile oturdum. Her şeyi masaya yatırdık. 1 dönem muhtarlık yaptım, 2 dönemde 10 yıl Belediye Başkanlığı yaptım. İktidarları yıkarak geldim dedim!

“İyi görev yaptığımı söylediler”

2009’da MHP’den aday oldum AK Parti’yi yıktım dedim. Yani bunu konuşurken AK Partili arkadaşlarım yanlış anlamasın. O zaman öyleydi bugün böyle oldu. Onun için genel merkezde de takdir gördüğüme inanıyorum. Orada hizmetlerimi saydım. 10 yıllık hizmetimi masaya yatırdık. Ben buyum dedim, neler yaptığımı söyledim. 10 sene Muğla’nın hiçbir ilçesinde memur, işçi alamayan belediyelerde ben bu işi başardım. Herkes mutlu oldu, benim iyi görev yaptığımı söylediler. Onun için iyi imaj aldım. Sevinçli döndüm. Bu süreçte Cumhur İttifakı adayı olarak ileriye doğru gittiğimi görüyorum. 

“Fethiye’nin bekleyecek zamanı kalmadı”

Fethiye’nin çok şeye ihtiyacı var. Fethiye’nin bekleyecek zamanı kalmadı. 31 Mart’ta Cumhur İttifakı adayını kazanarak Fethiye’de çok şeyleri değiştireceğimize inanıyorum. Bu sefer iktidar ile buluşarak Fethiye’yi şaha kaldıracağız. Allah’ın izniyle ben aday olacağım. Olmadığımı düşünün, Cumhur İttifakı’nın ardından Fethiyeliler için dimdik durarak ihtiyacını gidermek için sahadayım arkadaşlar. Biz bu konuda dik durarak vatandaşımızın eksiklerini gidereceğiz, gidermek zorundayız. 24 yıldır bu memleket çekti. Allah’ın izniyle bu sefer iktidara ulaşacağız. Aday olsak da olmasak da sizlerle yürümeye azimliyim. Teşekkür ederim, sağ olun var olun.”

AdminAdmin