MİLAS
Giriş Tarihi : 05-03-2023 14:22

AK Parti Vekili Milas’ta Depremzedeleri Ziyaret Etti

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Milas'ta misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti.

AK Parti Vekili Milas’ta Depremzedeleri Ziyaret Etti

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla Merkez, Menteşe,  Köyceğiz, Fethiye, Yatağan, Dalaman, Ortaca,  Marmaris, Datça ve Kavaklıdere’den sonra Milas’taki yardım çalışmalarına katılarak, depremzedeleri ziyaret etti.

AK Parti milletvekili Gökcan’a ziyaretinde Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke. Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın, Milas Gençlik Müdürü Aşkın Binbir, Milas AK Parti ilçe başkan yardımcıları Soner Korkmaz ve Ferhat Acar eşlik etti.

Milas'ta 5 bin depremzede kardeşimizin misafir edildiğini söyleyen Milletvekili Gökcan, depremzede çocuklar için kreş açıldığını ve mağdurlara sağlık hizmeti verildiğini söyledi. Yurtta kalan depremzedelere 3 öğün sıcak yemek verildiğini sözlerine ekledi. Hükümetin, deprem bölgesini canlandırmak ve şehirleri tarihi ve kültürel dokusuyla güvenli zeminlere yeniden inşa etmek için çalıştığını da kaydetti.

Milletvekili Gökcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hükümetin hiçbir kardeşini asla yalnız bırakmayacağına dair açıklamasını yineledi. Depremzedeleri en iyi şekilde ağırlamaya ve yaralarını hızla sarmaya devam edeceklerini vurguladı.

AdminAdmin