SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 08-09-2023 16:36   Güncelleme : 08-09-2023 16:46

BAŞKAN AKDENİZLİ GECE GÜNDÜZ DEMİYOR, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLİYOR

BAŞKAN AKDENİZLİ GECE GÜNDÜZ DEMİYOR, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLİYOR

BAŞKAN AKDENİZLİ GECE GÜNDÜZ DEMİYOR, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLİYOR

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Eşen Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte toplantı yaparak talepleri dinledi, Belediyenin proje ve yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Göreve geldiği ilk günden bugüne bir yandan Seydikemer’e yapılacak projeleri yakından takip eden bir yandan da vatandaşların yanında olup talep ve sorunları dinleyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Eşen Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi.

Seydikemer’in Eşen Mahallesinde yapılan toplantıya Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Seydikemer İlçe Müftüsü Orhan Turan, Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, Eşen Mahalle Muhtarı Hayri Bulut ile vatandaşlar katıldı.

 

 

İlk olarak Eşen Mahallesi’nde kurulan Pazar yerini ziyaret eden Başkan Akdenizli, Pazar esnafının tezgahlarını dolaşarak hayırlı işler diledi. Daha sonra toplantı yapılacak alana geçen Başkan Akdenizli, hemşehrilerinin sorunlarını ve taleplerini tek tek dinleyerek notlar aldı, sorunların çözümü için belediye başkan yardımcıları ve ilgili müdürlere talimatlar verdi.

Vatandaşlara ilçeye yapılan ve yapılacak olan hizmetleri de anlatan Başkan Akdenizli; “Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Onlarla hasbihal edip, taleplerini dinleyerek birlikte çözüm üretiyoruz. Biz Birlikte Seydikemer’iz anlayışıyla ilçemizi güzelleştirmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz.  Yatırımlarla ilçemizi güzelleştirirken sosyal sorumluluk projeleriyle de hemşehrilerimizin yanında oluyoruz. Yaşadığımız coğrafya Türkiye’nin en güzel bölgelerinden. Kültürel varlıklar, doğal güzelliklerle ilçemiz adeta bir cennet. Bizde yaşadığımız bu güzel ilçemizin daha fazla yatırımla buluşması için çalışıyoruz. Sık sık Ankara’ya giderek, ilçemiz için yapılan projeleri yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

 

AdminAdmin