YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 30-03-2024 16:28

Şadi Ballı: “Kazanan Menteşe olacak”

Şadi Ballı: “Kazanan Menteşe olacak”


AK Parti Menteşe Belediye Başkan adayı Şadi Ballı, "Seçim Öncesi Büyük Buluşma" mitingi gerçekleştirdi.
Menteşe hizmet için değişim zamanı diyerek yola çıktıklarını belirten Ballı, “İlk ve tek defa yetki istiyorum. Mühür sizde. Kazanan Menteşe olarak.” dedi.  
Cumhur İttifakı Menteşe Belediye Başkan adayı Op. Dr. Şadi Ballı, "Seçim Öncesi Büyük Buluşma" mitingi düzenlendi.
Mitinge, AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan ile teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.
Sosyo Kültürel Alanda gerçekleştirilen ve yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı mitingde konuşan Ballı, Menteşe’yi AK Belediyecilikle tanıştıracaklarını, hayata geçirecekleri projeler ile kentin çehresini değiştireceklerini söyledi.
Şehrin tüm sorunlarını bildiklerini ve çözümü noktasında ayağı yere sağlam basan projeler hazırladıklarını belirten Ballı, “Bu memleketin evladıyım. Menteşe’nin kalkınması ve gelişmesi için çalışacağız. Menteşe’yi gerçekten çağdaş ve uygar bir Avrupa kenti yapacağız. İlk ve tek defa yetki istiyorum. Mühür sizde. Şehrin derdine derman olmak için durmadan, yorulmadan çalışacağız. Sizin vereceğiniz yetki ile inşallah 31 Mart’ı 1 Nisan’a bağlayan gece kazanan Menteşe olarak. Ben size efendi değil hizmetkar olmaya geliyorum” diye konuştu.  
Ballı, “Alternatif aday “50 yıllık yerel iktidarımızı kimseye bırakmayacağız” demiş. ‘Ceketi assam kazanır’ dönemi bitti. O iş Şadi Ballı aday olmadan önceydi. Şimdi pabuç pahalı. 50 yıllık hizmetsizlik iktidarını yıkmaya geliyoruz” dedi.
"ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ"
Seçim süreci boyunca seviyeli bir siyaset yürüttüklerini ancak son dönemde bir partinin il ve ilçe başkanlarının kendisiyle ilgili söylemlerinin rahatsızlık verici olduğunu belirten Ballı, “Ben kendilerine yakıştıramadım. Biz projelerimiz, hizmetlerimiz, adaylarımız yarışsın istiyoruz. Onlar ise benim üzerimden siyaset yapmaya çalışıyor. Konuşmayı bu kadar seviyorlarsa kendileri aday olsaydı.” dedi.
Ballı, son günlerde sosyal medya ve bazı sitelerde yer alan haberlerin Muğla siyaseti için utanç verici olduğunu dile getirdi.
Alternatif adaya ait olduğu iddia edilen bir ses kaydının dolaştığına dikkati çeken Ballı, “Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Kayıttaki kişinin alternatif aday olduğu ileri sürülüyor. Kendisi bunu jet hızıyla yalanladı ve sahte olduğu yönünde bir belgeyi kamuoyu ile paylaştı. Ancak Cumhuriyet Başsavcılığınca konuyla ilgili soruşturma başlatıldığına öğrendik. Süreci endişeyle takip ediyoruz. Ancak ateş olmayan yerden de duman çıkmaz.” ifadelerini kullandı. 
Ballı, “Bizim bugüne kadar yaptığımız işler, bulunduğumuz mevkiler belli. Buralarda da alnımızın akıyla işimizi yaptığımız da ortada. Geçmişimiz çok şükür bembeyaz bir sayfadır.” diye de ekledi.

AdminAdmin