AW-11362371499

Yatağan’da Vatandaşla Buluşma Toplantıları Devam Ediyor

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç ve Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz Cazkırlar ve Yeşilköy mahallelerinde, mahalle sakinleri ile vatandaşla buluşma toplantısını gerçekleştirdi.

YATAĞAN - 25-01-2023 12:47 2268 kez okundu.

Yatağan’da Vatandaşla Buluşma Toplantıları Devam Ediyor

Toplantıya Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ile Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yunus Tuna ve diğer yerel yetkililer katıldı. Toplantılar yerel sakinlerin taleplerini dile getirme ve fikirlerini yetkililerle doğrudan paylaşma fırsatı vermekte.

Cazkırlar'daki buluşmanın öne çıkan bölümlerinden biri de Orman İşletme Müdürü Beril Öztürk'ün doğum günü kutlaması oldu. Grup bunu bir pasta ile kutladı.

Yetkililer, toplantılar sırasında mahalle sakinlerinin soru ve önerilerini dikkatle dinledi. Altyapı geliştirme, ulaşım ve kamu hizmetleri gibi çeşitli konuların konuşulduğu toplantıda ayrıca yetkililer bölgede devam eden projeler ve gündemde olan plan ve projeler hakkında paylaşımlarda bulundular.

Bölge sakinleri: ‘’Yatağan Belediye Başkanımız ve sayın Kaymakamımız ile yüzyüze gelerek sorularımıza gösterdikleri ilgiden ve samimi davranışlardan dolayı çok teşekkür ederiz’’ dediler.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kaymakam Kılıç Okuma Haftası Etkinliğine Katıldı

Kaymakam Kılıç Okuma Haftası Etkinliğine Katıldı

27-03-2024 - YATAĞAN

Mustafa Toksöz

Mustafa Toksöz " 31 Mart Gecesi Galayı Gerçekleştireceğiz "

21-03-2024 - YATAĞAN