AW-11362371499

Yatağan’da İftar Sofraları Devam Ediyor

Yatağan ilçesi Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcısı İsmail Kaya, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Ersöz Güler ve MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Çay, Nebiköy ve Kafaca Kaplancık mahallelerinde düzenlenen iftar sofralarına katıldı.

YATAĞAN - 27-03-2023 12:58 2177 kez okundu.

Yatağan’da İftar Sofraları Devam Ediyor

İftar yemeğinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen konuklar, Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkan Toksöz, iftar sofralarında yaptığı konuşmada, "Ramazan ayı, birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma ayıdır. Bu özel ayda vatandaşlarımızla bir araya gelerek birbirimizi daha iyi anlamalıyız. Muhtarlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür eder, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileriz." dedi.

Kaymakam Kılıç ise yaptığı konuşmada, "Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve hoşgörü ayıdır. Bu ayda bizler, bir arada olmanın, paylaşmanın, sevgi ve saygının önemini daha iyi anlıyoruz. Bu güzel etkinlikte bizleri ağırlayan tüm mahalle sakinlerine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Konuklar, iftar sofralarında, Nebiköy ve Kafaca Kaplancık mahallelerinin Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen bu güzel etkinlikte, mahalle sakinleri arasındaki kaynaşmayı artırdı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kaymakam Kılıç Okuma Haftası Etkinliğine Katıldı

Kaymakam Kılıç Okuma Haftası Etkinliğine Katıldı

27-03-2024 - YATAĞAN

Mustafa Toksöz

Mustafa Toksöz " 31 Mart Gecesi Galayı Gerçekleştireceğiz "

21-03-2024 - YATAĞAN