YATAĞAN’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

YATAĞAN - 29-10-2024 09:55 1600 kez okundu.

YATAĞAN’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

 

Yatağan’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Yatağan Kaymakamlığı’nın organize ettiği renkli bir törenle kutlandı. Kutlamaların ilk ayağı, protokol üyeleri ve vatandaşların katıldığı yürüyüş ile başladı. 

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, Yatağan Başsavcısı Baki Bozkaya’nında yer aldığı protokol üyeleri, öğrencilerin bando gösterileri eşliğinde kortej yürüyüşüne katıldı.

Yürüyüş, Kaya Köstepen Şehir Stadyumu’na kadar devam etti. Burada yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu paylaşmak isteyen çok sayıda vatandaşın katılımıyla kutlamalar sürdü. 

Yatağan halkının büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, öğrenciler ve çeşitli sivil toplum kuruluşları da yer aldı. Kutlamaların devamında, Cumhuriyet’in kuruluşunu ve kazanımlarını anlatan konuşmalar ve çeşitli gösterilerle günün anlam ve önemi vurgulandı. 

Cumhuriyet Coşkusu Sokaklara Taştı

Yatağan’ın dört bir yanından gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşadı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kaymakam İlhan’dan MHP Yatağan İlçe Başkanlığına “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Kaymakam İlhan’dan MHP Yatağan İlçe Başkanlığına “Hayırlı Olsun” Ziyareti

08-06-2026 - YATAĞAN

MHP MUĞLA TEŞKİLATI YATAĞAN’DA BAYRAMLAŞTI

MHP MUĞLA TEŞKİLATI YATAĞAN’DA BAYRAMLAŞTI

30-05-2026 - YATAĞAN