Yatağan Kaymakamı Hükümet Konağında İncelemelerde Bulundu

YATAĞAN - 10-11-2024 21:29 2221 kez okundu.

Yatağan Kaymakamı Hükümet Konağında İncelemelerde Bulundu

 

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç ve Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, Yatağan Hükümet Konağı'nın yapımı devam eden alanlarında incelemelerde bulundu. Yapımı süren hükümet konağında, Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne tahsis edilen alanlarda yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde incelendi. İl Müdür Yardımcısı Çetin Korkmaz ve Şube Müdürü Ozan Öztürk de incelemeye eşlik etti.

Yapılan Çalışmalar Hakkında Bilgi Alındı

İnceleme sırasında, Yatağan Kaymakamı ve İl Müdürü, alanlarda gerçekleştirilen inşaat ve düzenleme çalışmalarını yerinde görmek için alanda bulunan yetkililerden bilgi aldı. Sosyal Hizmet Merkezi için ayrılan alanların, ihtiyaçlara uygun şekilde düzenlendiği ve bölgedeki hizmetlerin daha verimli sunulması amacıyla yapılan düzenlemeler hakkında detaylı bilgi verildi.

Yapımı devam eden hükümet konağındaki düzenlemelerin, Yatağan halkına daha kaliteli hizmet sunma amacını taşıdığı ifade edilirken, Sosyal Hizmet Merkezi'nin de ilçedeki ihtiyaçları karşılamak adına önemli bir rol üstleneceği belirtildi. İnceleme sonunda, alanların tamamlanarak en kısa sürede faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızlandırılması gerektiği vurgulandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
YAZA MERHABA ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 30 NİSAN’DA BAŞLIYOR

YAZA MERHABA ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 30 NİSAN’DA BAŞLIYOR

29-04-2026 - YATAĞAN

Yatağan’da Kardeşler Arası Tartışma Kanlı Bitti: 1’i Ağır 2 Yaralı

Yatağan’da Kardeşler Arası Tartışma Kanlı Bitti: 1’i Ağır 2 Yaralı

25-04-2026 - YATAĞAN