“Yangınlardan Etkilenen 4 İle 25 Milyon Liralık Destek”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aydın, Balıkesir, Antalya ve Muğla’da meydana gelen orman yangınlarından etkilenen vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla toplam 25 milyon lira kaynak aktarıldığını açıkladı.

GÜNCEL - 03-08-2026 18:45 2 kez okundu.

“Yangınlardan Etkilenen 4 İle 25 Milyon Liralık Destek”

ANKARA – Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aydın, Balıkesir, Antalya ve Muğla’da meydana gelen orman yangınlarından etkilenen vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için devletin tüm imkânlarıyla sahada olduğunu belirtti.

Bakan Göktaş, yangın bölgelerinde hayatın normale dönmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, ilk aşamada nakdi yardım sürecinin başlatıldığını açıkladı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla hane ziyaretleri ve hasar tespit çalışmalarının titizlikle devam ettiğini vurguladı.

Aydın, Balıkesir, Antalya ve Muğla’da meydana gelen orman yangınlarından etkilenen vatandaşlarımızın ilk aşamada temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla illerimize 25 milyon lira tutarında kaynak aktardık. İllerimizde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız aracılığıyla hane ziyaretlerimizi ve hasar tespit çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
“16 İlde 44 Orman Yangını Soruşturması”

“16 İlde 44 Orman Yangını Soruşturması”

02-08-2026 - GÜNCEL

“Öğrenci Affı TBMM Genel Kurulunda Kabul Edildi”

“Öğrenci Affı TBMM Genel Kurulunda Kabul Edildi”

01-08-2026 - GÜNCEL