TÜROFED Yönetim Kurulu’ndan Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’a Ziyaret

TURİZM - 20-06-2025 11:37 2655 kez okundu.

TÜROFED Yönetim Kurulu’ndan Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’a Ziyaret

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yağcı başkanlığında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen görüşmede, Türkiye’nin çeşitli turizm bölgelerinin ve sektörün genel sorunları detaylı şekilde ele alındı. Sektör temsilcileri, karşılaşılan zorlukları ve çözüm önerilerini doğrudan Bakan Ersoy’a aktarma fırsatı buldu.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan TÜROFED Başkan Yardımcısı Bülent Uysal, “Sayın Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a bizleri dinledikleri ve sektörümüze gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz. Bu tür yapıcı görüşmelerin, Türk turizminin gelişimi açısından büyük önem taşıdığına inanıyoruz,” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
“TÜİK: Turizm Geliri İkinci Çeyrekte 15,9 Milyar Dolar”

“TÜİK: Turizm Geliri İkinci Çeyrekte 15,9 Milyar Dolar”

31-07-2026 - TURİZM

Antalya sahillerinde iğne atacak yer kalmadı

Antalya sahillerinde iğne atacak yer kalmadı

23-07-2026 - TURİZM