AW-11362371499

Tan ve Karagöz saha çalışmaları ile vatandaşların takdirini kazandı

SİYASET - 26-05-2023 09:22 2472 kez okundu.

Tan ve Karagöz saha çalışmaları ile vatandaşların takdirini kazandı



14 Mayıs Genel Seçimlerinde Muğla milletvekili seçilememelerine rağmen canla başla çalışan Eylem Tan ve Ali Mete Karagöz, saha çalışmaları ile vatandaşların takdirini kazandı.
AK Parti Muğla Milletvekili adayı olan Eylem Tan ve Ali Mete Karagöz, 14 Mayıs Genel Seçimleri sonrasında, milletvekili seçilememelerine rağmen 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Milletvekili adayları Tan ve Karagöz, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek'in ev sahipliğinde, Milletvekili Kadem Mete ve İl Başkanı Gültekin Akça ile ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.
AK Parti Menteşe İlçe binasında düzenlenen programda, 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri ile ilgili istişarede bulunuldu, muhtarların talepleri değerlendirildi.
Programın ardından, Milletvekili Mete, İl Başkanı Akça, İlçe Başkanı Çiçek ile milletvekili adayları Eylem Tan ve Ali Mete Karagöz ile il ve ilçe teşkilatı üyeleri, Perşembe Pazarını gezdi.
Partililer, pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek, 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek istedi.
Teşkilat mensupları daha sonra pazar esnafına limonata dağıtımı yapan AK Parti ikram acını ziyaret etti.
TAKDİR TOPLADILAR
14 Mayıs Genel Seçimlerinde milletvekili seçilememelerine rağmen canla başla çalışan Eylem Tan ve Ali Mete Karagöz, saha çalışmaları ile vatandaşların takdirini kazandı.
Tan ve Karagöz'ün Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri için özverileri çalışmaları, "Tan ve Karaöz tam bir dava insanı, tam bir parti neferi" yorumları yapıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Önceki dönem Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş açıklamada bulundu..

Önceki dönem Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş açıklamada bulundu..

09-04-2024 - SİYASET

İyi Parti milletvekili Ümit Özlale partisinden istifa ettiğini duyurdu

İyi Parti milletvekili Ümit Özlale partisinden istifa ettiğini duyurdu

08-04-2024 - SİYASET