AW-11362371499

SEYDİKEMER’E GELEN DEPREMZEDELER ACİL BUNLARI BEKLİYOR!

SEYDİKEMER - 12-02-2023 18:12 2220 kez okundu.

SEYDİKEMER’E GELEN DEPREMZEDELER ACİL BUNLARI BEKLİYOR!

SEYDİKEMER’E GELEN DEPREMZEDELER İÇİN “ÖNEMLİ İHTİYAÇ LİSTESİ” YAYINLANDI

 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkımlara neden olan deprem sonrası tüm çalışmalar devam ederken, Seydikemer’e gelen depremzedeler için Önemli İhtiyaç Listesi yayınlandı.

Muğla Valiliği öncülüğünde Seydikemer Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesi Koordinasyonunda, depremzedeler için yardım çalışmaları devam ediyor. Deprem bölgelerine gönderilen yardımların yanı sıra deprem bölgesinden gelen misafirler için de yardım çalışmaları sürüyor.

Yapılan yardımların koordinasyonunu sağlamak ve daha hızlı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla Seydikemer Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesi görevlileri birlikte hareket ediyor. Bu kapsamda Önemli İhtiyaç Listesi hazırlanıp sosyal medyadan paylaşıldı. Önemli İhtiyaç Listesinde; Eşofman, pantolon, kazak, gömlek, yelek, kışlık mont, kışlık ayakkabı, bebek maması, bebek ve hasta bezi, battaniye, hijyen ürünleri, gıda ürünleri, yakacak odun ve mutfak araç gereçleri yer alıyor. Belirtilen ihtiyaç listesinin mevsim şartlarına uygun, kullanılmamış ve ambalajlı ürün olması gerektiğine dikkat çekildi. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşların Seydikemer Kapalı Spor Salonuna yardımlarını teslim edebilecekleri belirtilirken, 0252 656 22 29 numaralı telefonu da arayabilecekleri kaydedildi.

Yetkililer tarafından ayrıca “Deprem Bölgesinden gelen misafirlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kayıt altına alınması gerekmektedir. İlçemizde kayıt kabul merkezi olarak Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu belirlenmiş olup 0252 656 22 29 veya 0533 246 20 70 nolu telefonlardan iletişime geçebilirsiniz.” denildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

26-03-2024 - SEYDİKEMER

BAŞKAN AKDENİZLİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BİRİNCİ YILINI DOLDURDU

BAŞKAN AKDENİZLİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BİRİNCİ YILINI DOLDURDU

22-03-2024 - SEYDİKEMER