AW-11362371499

SEYDİKEMER’DE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HEYECANI YAŞANIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Ocak Cumartesi günü Muğla’ya gelerek, toplu açılış törenine katılacak olması Seydikemer’de sevinçle karşılandı. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Gelin bu mutluluğa, bu gurura, bu heyecana siz de ortak olun” diyerek tüm Seydikemer halkını davet etti.

SEYDİKEMER - 13-01-2023 14:42 2712 kez okundu.

SEYDİKEMER’DE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HEYECANI YAŞANIYOR

 

 

Muğla’nın Seydikemer ilçesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya hazır. İlçede yaşayan vatandaşlar büyük heyecan yaşarken, cadde ve sokaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın afişleriyle donatıldı.

BELEDİYE HİZMET BİNASI VE HÜKÜMET KONAĞINA DEV AFİŞ ASILDI

Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Hükümet Konağına da dev büyüklükte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla’daki programının yazılı olduğu afiş asıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’da Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’ye gelerek, toplu açılış törenine katılacak. Açılış töreninde Seydikemer Belediyesine ait eserler de hizmete girecek.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, tüm Seydikemerlileri hafta sonu gerçekleşecek açılış programına davet etti. Başkan Otgöz; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Muğla’da ağırlayacak olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur yaşıyoruz. Seydikemer olarak bu büyük buluşmaya hazırız. İlçemizdeki cadde ve sokakları Cumhurbaşkanımızın afişleri ile donatırken Belediye Hizmet Binamızın ve Hükümet Konağı girişlerine tüm vatandaşlarımızı Muğla’daki toplu açılış törenine davet ettiğimiz dev afişi astık. Tüm Seydikemerli hemşehirlilerimizi hafta sonu Muğla’ya davet ediyorum” diye konuştu.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

26-03-2024 - SEYDİKEMER

BAŞKAN AKDENİZLİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BİRİNCİ YILINI DOLDURDU

BAŞKAN AKDENİZLİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BİRİNCİ YILINI DOLDURDU

22-03-2024 - SEYDİKEMER