AW-11362371499

SEYDİKEMER’DE 19 MAYIS BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

SEYDİKEMER - 20-05-2024 09:40 405 kez okundu.

SEYDİKEMER’DE 19 MAYIS BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI


Seydikemer Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen halk konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı konserde büyük coşku yaşandı. Konsere gelenler, sevilen şarkıcılar Grup Ayna ve İlyas Yalçıntaş’ın şarkılarıyla coştu.
Seydikemer'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı bağımsızlık meşalesinin 105’inci yılı büyük bir coşkuyla kutlandı. Seydikemer Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel düzenlenen halk konserine gelen yaklaşık 10 bin kişi Seydikemer Belediye Hizmet Binasının önünü doldurdu. Belediye Hizmet Binası önünde saat 20.00'da başlayan konsere; AK Parti Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, protokol üyeleri, davetliler ve binlerce vatandaş katıldı. 
ŞARKILAR HEP BİR AĞIZDAN SÖYLENDİ
Serap Ülkü’nün sunuculuğunu yaptığı konser sevilen grup Ayna’nın sahneye çıkmasıyla başladı. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren Grup Ayna, Başkan Akdenizli’nin soyismini vurgulayarak, Biz Akdenizliyiz şarkısını tüm Seydikemerliler ile hep bir ağızdan söyledi. Grup Ayna’nın ardından sahneye çıkan İlyas Yalçıntaş, sevilen şarkılarını konsere gelen binlerce vatandaşla hep bir ağızdan söyledi. Yalçıntaş’ın sahnesinde bariyerleri kaldırmasının talimatını veren Başkan Akdenizli seyircileri sahne önüne aldı. Büyük bir coşkunun yaşandığı konserde Başkan Akdenizli, Grup Aynaya ve İlyas Yalçıntaş’a çiçek takdim etti. 
SEYDİKEMER’DE GENÇLİK COŞKUSU
Konserde konuşan Akdenizli; “Bugünü gençlerimize armağan eden Gazi Mustafa Atatürk’ün Samsun’a çıkmasının üzerinden 105 yıl geçti. Biz buraya kolay gelmedik. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Biz bu programı sizler için, gençlerimiz için yaptık.  Hepinizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyorum” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
SEYDİKEMERLİ KADINLARIMIZDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

SEYDİKEMERLİ KADINLARIMIZDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

31-05-2024 - SEYDİKEMER

KADIKÖY MAHALLESİ'NDE TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ AÇILIYOR

KADIKÖY MAHALLESİ'NDE TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ AÇILIYOR

30-05-2024 - SEYDİKEMER