AW-11362371499

SEYDİKEMER YÖRÜK KIZINI BAĞRINA BASTI

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili adayı Özlem Balcı,doğup büyüdüğü ilçe Seydikemer’de seçim çalışmalarına esnaf  ve vatandaş ziyaretiyle başladı. Seydikemer ilçesinde ilk olarak STK temsilciliklerini ziyaret eden Balcı, daha sonra kent merkezinde  esnafı ziyaret ederek esnaftan destek istedi. Ziyaretinde Yörük kızı Özlem Balcı’ya , MHP Seydikemer ilçe başkanı Mehmet Arıç, MHP Fethiye ilçe başkanı Osman Cura ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

SEYDİKEMER - 18-04-2023 16:15 3548 kez okundu.

SEYDİKEMER YÖRÜK KIZINI BAĞRINA BASTI



Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili adayı Özlem Balcı, seçim çalışmaları kapsamında doğum yeri Seydikemer ilçesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek destek istedi. Seçim çalışması kapsamında ilk olarak Seydikemer Belediye Başkanı  Önder Akdenizli’yi,Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır’ı, Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu’nu, Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak’ı,Seydikemer Muhtarlar Odası Başkanı Mehmet Güven’i ziyaret etti. Ziyarette Balcı’ya  , MHP Seydikemer ilçe başkanı Mehmet Arıç, MHP Fethiye ilçe başkanı Osman Cura, MHP’nin bölgedeki duayen  isimlerinden Cengiz Çay ve belediye meclis üyeleri Mustafa  Tanır, Zeki Yanatma  ve Yusuf Bağırcı eşlik etti. 
Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerin akabinde kent merkezinde esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden milletvekili adayı Özlem Balcı,  vatandaşlar tarafından gördüğü ilgi ve alaka karşısında oldukça mutlu oldu. 
STK ve oda  temsilcilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Balcı, “ İnşallah Türkiye Büyük Millet Meclisinde ilçemi  ve ilimi en iyi şekilde temsil edeceğim. Yeter ki içinizden birisi olan bu Yörük kızına güvenin” dedi. 
MHP’li milletvekili adayı Özlem Balcı, günün son programında da Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Kadir gecesi  iftar programına katılarak vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

26-03-2024 - SEYDİKEMER

BAŞKAN AKDENİZLİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BİRİNCİ YILINI DOLDURDU

BAŞKAN AKDENİZLİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BİRİNCİ YILINI DOLDURDU

22-03-2024 - SEYDİKEMER