AW-11362371499

Özdemir’den Nevruz Bayramı Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Serap Ülkü Özdemir, baharın gelişi ve bahar bayramı olarak kutlanan Nevruz Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

GÜNCEL - 20-03-2023 15:06 4451 kez okundu.

Özdemir’den Nevruz Bayramı Mesajı

Mesajında, pek çok toplum için yılbaşı niteliği taşıyan ve doğa ile evrene ilişkin bilgi ve deneyimlerin aktarıldığı en uygun ortamlardan biri olan Nevruz'un önemine değindi.

Özdemir mesajında, "Nevruz, doğanın yeniden canlanması, umutların yeşermesi ve yeni bir başlangıç için önemli bir fırsat sunmaktadır. Anadolu'da sözlü kültürümüzün, toplumsal uygulama ve ritüellerin aktarıldığı en uygun ortamlardan biri olan bu bayram, kültürümüzün önemli bir parçasını oluşturmaktadır" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, bu önemli günün tüm dünya genelinde barış, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olmasını temenni eden Özdemir, "Nevruz'un, insanlar arasında daha iyi anlayış ve iş birliği ortamı oluşturmasını diliyorum. Bu bayramın tüm insanlığa barış, sevgi ve hoşgörü getirmesini temenni ediyor, Nevruz Bayramı'nın tüm halkımızın hayatına mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum" dedi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sağlık Müdürlüğü Yerel Seçimde Yaşlı Vatandaşları Sandığa Götürecek

Sağlık Müdürlüğü Yerel Seçimde Yaşlı Vatandaşları Sandığa Götürecek

29-03-2024 - GÜNCEL

Muğla'da Cinayet

Muğla'da Cinayet

28-03-2024 - GÜNCEL