OTGÖZ'DEN EŞEN'E DOKTOR MÜJDESİ

Eşen Aile Hekimliği Merkezi'ne doktor ataması yapılacağını açıklayan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, vatandaşlardan gelen taleplerin takip edilerek çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

SAĞLIK - 07-06-2026 14:57 121 kez okundu.

OTGÖZ'DEN EŞEN'E DOKTOR MÜJDESİ

SEYDİKEMER – AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer'in Eşen Mahallesi'nde bulunan Aile Hekimliği Merkezi'ne doktor ataması yapılacağını duyurdu.
Vatandaşlardan gelen talepleri yakından takip ettiklerini belirten Milletvekili Otgöz, sağlık alanındaki ihtiyaçların karşılanması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.
Eşen Aile Hekimliği Merkezi'ne doktor atamasının gerçekleştirileceğini müjdeleyen Otgöz, "Hemşehrilerimizden gelen talepleri takip ediyor ve çözüyoruz. İktidar olduğumuz günden bugüne sağlık sektöründe ihtiyaç duyulan tüm alanlara en hızlı şekilde adım atıyoruz" dedi.
Muğla'ya yapılan sağlık yatırımları ve personel takviyeleri konusunda destek verenlere teşekkür eden Otgöz, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, bakan yardımcıları ve ilgili bürokratlara teşekkürlerini iletti.
Yapılacak doktor atamasının, Eşen ve çevre mahallelerde yaşayan vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırması ve bölgedeki sağlık hizmetlerinin daha etkin yürütülmesine katkı sağlaması bekleniyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ölüm oranı yüzde 50’ye kadar çıktı

Ölüm oranı yüzde 50’ye kadar çıktı

30-05-2026 - SAĞLIK

Toplum neden mutsuz? Karamsarlıktan nasıl kurtuluruz?

Toplum neden mutsuz? Karamsarlıktan nasıl kurtuluruz?

27-04-2026 - SAĞLIK