AW-11362371499

MUTSO’dan Yatağan Belediyesi’ne Ziyaret

MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Çahan ve Ferudun Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Can ve Meclis Üyesi Fettah Şahbudak, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ü makamında ziyaret ederek bir araya geldi.

YATAĞAN - 05-03-2023 14:13 2076 kez okundu.

MUTSO’dan Yatağan Belediyesi’ne Ziyaret

Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kaya da hazır bulundu. Ziyarette, iki kurum arasında işbirliği ve ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, ilçenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için neler yapabilecekleri konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MUTSO yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Toksöz, "İşbirliği ve ortak çalışma ile ilçemizi daha da güçlendireceğiz. Sizlerin destekleriyle daha büyük projelere imza atacağız" dedi.

MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş da ziyarette yaptığı konuşmada, "Belediye Başkanımızın vizyonu doğrultusunda ilçemizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için işbirliği içinde olacağız" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrasında her iki taraf da memnuniyetlerini dile getirerek görüşmeyi sonlandırdılar.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kaymakam Kılıç Okuma Haftası Etkinliğine Katıldı

Kaymakam Kılıç Okuma Haftası Etkinliğine Katıldı

27-03-2024 - YATAĞAN

Mustafa Toksöz

Mustafa Toksöz " 31 Mart Gecesi Galayı Gerçekleştireceğiz "

21-03-2024 - YATAĞAN