AW-11362371499

MUĞLASPOR’DA KIYANÇ, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Muğlaspor’da, 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek ‘Olağanüstü Genel Kurul’ öncesi iş insanı Menaf Kıyanç, başkan adaylığını açıkladı. 

MUĞLA - 25-05-2023 17:12 1259 kez okundu.

MUĞLASPOR’DA KIYANÇ, ADAYLIĞINI AÇIKLADI


Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Kıyanç, Muğlaspor için yola çıktıklarını belirterek, “Bu işin zor olduğunu biliyoruz. Yönetimsel açıdan sistem değişikliğinin olması gerektiğini düşünüyoruz. Kendi sorumluluğumuzu yerine getirdikten sonra, şehrin Muğlaspor’a sahip çıkacağı kanaatindeyim. Başkanın çok ön planda olduğu, yönetim kurulunun arka planda olduğu bir yönetim anlayışı başarılı olamaz. Buna inanıyoruz” dedi. 
Muğlaspor başkan adayı Menaf Kıyanç, hedeflerinin Muğlaspor’u üst lige çıkarmak olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü; 
“Yönetim kurulu arkadaşlarım 250 bin lira, ben de 1 milyon lira para vereceğim. Sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Muğlaspor’un marka değeri büyük. Eski başkanlarımı aradım, fikirlerini aldım. Heyecan içindeyim. Ekip ruhuyla beraber iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Yönetimi oluşturmak için ciddi çaba sarf ettim. Bu işi profesyonelce yapmak istiyoruz. Biz bu yönetimle gerçekten tarih yazacağız. Sonuna kadar zorlayacağız. Kendi hesabımızı kendimize göre yaptık. Yalnız kalmazsak Muğla’yı uçururuz.”
Muğlaspor Olağanüstü Genel Kurulu 31 Mayıs tarihinde İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonu’nda gerçekleşecek.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
17 MESLEK KOMİTENİN SORUNLARI KONUŞULDU

17 MESLEK KOMİTENİN SORUNLARI KONUŞULDU

28-03-2024 - MUĞLA

Mskü Ailesi İftarda Buluştu

Mskü Ailesi İftarda Buluştu

28-03-2024 - MUĞLA