AW-11362371499

MUĞLASPOR ALTYAPISINDA AKADEMİK DÖNEM

FUTBOL - 09-06-2023 16:12 1910 kez okundu.

MUĞLASPOR ALTYAPISINDA AKADEMİK DÖNEM



Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Barış Yayman ve Sportif Asbaşkan Prof. Dr. Özcan Saygın, yeşil-beyazlı kulübün altyapı çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.
Altyapının kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Basın Sözcüsü Barış Yayman, ''Altyapı bizim için çok önemli bir husus, oraya çok önem veriyoruz. Bununla ilgili de Özcan Saygın hocamızın liderliğinde, Akademik Gelişim Direktörlüğü'nün kurulmasını planlıyoruz. Doç. Dr. Halil Evren Şentürk, Akademik Gelişim Direktörü olarak göreve getirilmiştir'' dedi.
Altyapıda yapılacak çalışmaları aktaran Sportif Asbaşkan ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın, altyapıya tamamen akademik bir bakış açısı getireceklerini ifade etti.
Muğlaspor'da maç analizi ve oyuncu izleme ekibi olacağını da belirten Saygın, kulüpte spor psikoloğunun da bulunacağını söyledi.
Prof. Dr. Özcan Saygın yaptığı açıklamada, ''Uygulama esnasında da bizim futbol uzmanlık öğrencilerimiz var, onlardan yararlanacağız. Burada antrenörlerimize yönelik gelişim seminerleri şeklinde planladığımız bir program var. Sporculara yönelik de performansını üst düzeyde göstermesini engelleyen unsurlar nelerse; fiziksel, psikolojik ve fizyolojik onları belirlemek istiyoruz. Belirledikten sonra plan içerisinde hem bireysel antrenman planlaması içerisinde bizim altyapı antrenörlerine destek vereceğiz. Velilerle de iş birliği yaparak futbolun dışında da fiziksel, psikolojik ve sosyal alanda da onların gelişimine destek verecek bir ekip oluşturmayı hedefledik.'' ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Türk futboluna deneyimli isim; Servet Yardımcı TFF adaylığını açıkladı

Türk futboluna deneyimli isim; Servet Yardımcı TFF adaylığını açıkladı

18-04-2024 - FUTBOL

Bodrumspor Play Off’da Yola Devam Ediyor

Bodrumspor Play Off’da Yola Devam Ediyor

16-04-2024 - FUTBOL